Scapă cine poate!

Dacă ar fi să mă iau după ştirile alarmiste care curg de de zor pe toate canalele media, referitoare la aşa zisa pandemie de gripă porcină, ar trebui să imi iau cîmpii sau să mă isterizez izolîndu-mă de semenii mei, pentru ca nu cumva să iau virusul atît de incriminat. Şi asta în timp ce tocmai am scapat de o răceală normală, ca să zic aşa, şi care m-a ţinut trei zile, timp în care am avut un randament scăzut la făcut ştiri, mi-a curs nasul şi a trebuit să beau multe ceaiuri cu lămîie şi miere, ca să mă hidratez. Nu am luat nici măcar o aspirină în tot acest timp, desi am cumpărat produsul ca să îl am la îndemînă. Singurul remediu, în afara ceaiului de soc şi salcîm pe care mi l-am administrat, cu asupra de măsură, a fost un produs naturist pentru stimularea imunităţii, şi care în afară de viatmina C, mai conţine Zinc şi vitamina D.
O singură zi, din cele trei, cît a durat răceala, am stat în casă. În rest, mi-am văzut de responsabilităţi şi m-am documentat cu privire la vaccinuri, viruşi şi manipulare. Aşa am aflat că, de fapt, sistemul sanitar din aproape toate ţările aşa zis civilizate, între care şi România, acordă prea puţină importanţă oamenilor, pe care îi tratează ca pe nişte cobai, şi că mai important pentru ei, este banul pe îl pot scoate din aşa zisa imunizare a populaţiei, tratată precum o turmă de ignoranţi.
Am mai aflat, şi asta chiar din spusele mai marilor sistemului că, gripa porcină nu este atît de periculoasă precum gripa cu care sîntem deja obişnuiţi şi că, dacă ne spălăm bine, bine, cu apă şi săpun, am putea scăpa de spectrul virusului. Din alte surse am aflat că aşa numita gripă porcină a făcut pînă acum, mult mai puţine victime decît gripa pe care o ştim cu toţii, şi că virusul A1H1N1 poate fi inactivat cu un detergent care este deja pe toate pieţele, şi că este suficientă o diluţie de 1%, din respectivul detergent, nu mai mult. Şi gata! Nici urmă de virus!
Acest aspect mi-a adus aminte de recenta isterie naţională, care a avut ca subiect gripa aviară, cînd s-au cheltuit milioane de euro pentru decontaminare, cînd de fapt n-a fost nici-o gripă, doar cîţiva dintre puternicii zilei de atunci au tras foloase financiare imense, în timp ce mai multe firme care creşteau păsări au fost aduse în pragul falimentului, iar milioane de români, care nu au avut posibilitatea să se informeze din mai multe surse, ci doar de pe canalele media obişnuite, au rămas cu ideea că a fost vorba de gripă aviară... Ca să nu mai vorbim de agentul de decontaminare pe care autorităţile l-au folosit din belşug, pentru a spăla roţile autovehicolelor, a cărui formulă era foarte apropiată de apa chioară, ca sa nu mai spunem de efectul acestuia. Aceeaşi români ar putea crede şi acum, sigur, neavînd la dispoziţie mai multe surse de informaţie că,
sănătatea lor este în mare pericol şi că fără vaccinul anti A1H1N1, e vai de ei! Părerea mea este că e vai de ei, dacă se lasă manipulaţi şi injectaţi cu orice produs de sinteză, care nu numai că le poate face praf sistemul imunitar şi aşa destul de încercat din cauza contextului în care ne aflăm, dar le-ar putea produce chiar gripa pentru care, chipurile, sînt protejaţi.
Unii m-ar putea acuza că pun preţ pe teoria conspiraţiei, şi că aş avea un folos din vaccinarea sau ne-vaccinarea semenilor mei. Eu, nu recomand nici vaccinarea şi nici refuzul acestei acţiuni. Ce recomand eu, celor care au timp, chef şi dispoziţie de a se informa, este să se documenteze mai înainte de a se lăsa injectaţi cu orice şi de către oricine. Că de scapat, de gripă, ca de orice altceva, scapă cine POATE! 

Comentarii

Apa Pura

Importator de solutii pentru filtrarea si purificarea apei. Filtre de apa, Filtre de Apa cu osmoza inversa, Filtre Apa pentru Intreaga Casa, Filtre Purificatoare, Purificatoare de Apa, Dedurizatoare de Apa automate.Sisteme pentru remineralizare, alcalinizare si structurarea apei.
Livrari in 24 de ore prin curier rapid in toata tara.
Pentru detalii suplimentare accesati Magazinul nostru Online :Filtre Apa Dedurizatoare http://www.staraqua.ro.

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Vă rugam să completaţi codul din imagine în rubrica de mai jos.
Image CAPTCHA
Introduceţi literele din imaginea de mai sus.