Scandalul medical al secolului XXI: Vaccinul AH1N1!

Potrivit ziarului german Tagesspiegel, Organizaţia Mondială a Sănătăţii preferă să ascundă aspectele neplăcute în spatele uşilor închise, în timp ce doctorul Wolfgang Wodarg, dimpotrivă, doreşte transparenţa. La iniţiativa grupului politic SPD din Germania - reprezentanţii OMS vor trebui să dea răspunsuri clare în ceea ce priveste gripa porcină. Comitetul pentru Sănătate din cadrul Consiliului Europei vrea să ştie de ce experţii de la OMS au declarat încă din iunie 2009 nivel de pandemie maximă, adica 6, şi dacă acest lucru a fost într-adevăr real, şi nu cumva acest lucru s-a făcut în interesul companiilor farmaceutice, avînd în vedere că încasările acestora au înregistrat, imediat după această dată, profituri uriaşe, potrivit declaraţiei făcute de Wolfgang Wodarg ziarului german Tagesspiegel.
 
 
Medic epidemiolog, Wolfgang Wodarg consideră, că modul în care a fost tratată gripa porcină se poate numi ´”unul dintre cele mai mari scandaluri medicale ale secolului”. Rezultatul? Consultanţa de specialitate este îndoielnică, şi, inutil,  milioane de oameni sănătosi au fost expuşi unui vaccin insuficient testat, a declarat specialistul german, preşedinte al Comisiei pentru Sănătate din Consiliul Europei, pentru Tagesspiegel
"Toate acestea au fost făcute în detrimentul contribuabililor în timp ce companiile faramceutice se îmbogăţesc. Criteriul după care, trebuie să existe o mortalitate foarte mare pentru a avea de a face cu o pandemie a fost pur şi simplu şters, după cum a susţinut şi cercetătorul britanic Tom Jefferson. De altfel Organizaţia  Mondială a Sănătăţii a fost criticată şi anterior, şi de alţi cercetători", a mai spus doctorul german.
 
Acest subiect global, extrem de important va fi discutat într-o dezbatere urgentă în Adunarea Parlamentara CE din 25 ianuarie, iniţiată de Wolfgang Wodarg, urmînd să se ia o decizie, potrivit sursei citate.
 vom reveni cu amănunte
 
 

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Vă rugam să completaţi codul din imagine în rubrica de mai jos.
Image CAPTCHA
Introduceţi literele din imaginea de mai sus.