Roxana Pașc dă de pământ cu conducerea PNL BN!

preluare face book roxana pasc

 Consilierul PNL de Șieu, Roxana Pașc, critică dur conducerea PNL BN, într-o postare pe pagina sa de face book, postare citată de mai multe publicații online bistrițene. Ce reproșează inginerul Roxana Pașc liberalilor de la vârful județului, puteți citi în analiza brici, pe care o face curajos, asumându-și o eventuală marginalizare.


Oare chiar nimeni de la vârful PNL nu sesizează pericolul în care se află partidul în întregul lui ?...
Știu că șefii de partide respiră aerul rarefiat al înălțimilor și ca nu coboară printre muritorii de rând , mai ales dacă nu se întrevăd alegeri la orizont . Așa că mi fac eu datoria de membru PNL trăitor la o altitudine mai joasă și le spun că dacă ar auzi ce vorbește lumea despre partidul nostru în momentul de față , s ar îngrozi. Este exact aceeași stare de spirit prin popor care a dus la trântirea PSD ului .Și atunci a fost simplu, că oamenii au avut la îndemână o supapă de refulare serioasă : europarlamentarele și prezidențialele care se apropiau . Așa că lumea s a răcorit rapid, a pus ștampila pe PNL și a trimis PSD ul la plimbare.
Aveți voi habar , domnilor șefi ai PNL, câte speranțe și au pus în voi românii ? Știți voi cum au așteptat de la voi să le redați onoarea și demnitatea călcate în picioare de un PSD veșnic flamând de bani , de un PSD care i a transformat în sclavi în propria lor țară ? Oare nu v ați dat seama ce balsam a însemnat pentru românii aflați în pragul sărăciei promisiunea " vom tăia pensiile speciale " și aceea cu " ușile PNL ului vor fi ferecate pentru pesediști"?
O prăjitură otrăvită s au dovedit a fi aceste promisiuni, o prăjitură pe care săracii români au înghițit o pe nemestecate !
Ca și cum n ar fi destul , domnilor șefi ai PNL , v ați apucat să vă numiți amantele și copiii și ginerii și nurorile și tot restul arborelui genealogic prin funcții călduțe și bine plătite la stat. Ați făcut exact ca PSD ul ! Iar acum stați liniștiți pentru ca 4 ani nu mai sunt alegeri și , teoretic, nu aveți ce să pățiți.
Nu vă dați seama că pericolul e cu atât mai mare , cu cât alegerile sunt mai îndepărtate? Că de data asta românii n au supapă de refulare pentru nemulțumirile astea și că și le vor crește exponențial în cei 4 ani , pe măsură ce voi o să vă călcați în picioare toate promisiunile pe care le ați făcut?
Oare știți că furia asta care se va acumula în 4 ani o să aibă forța unei deflagrații și o să spulbere PNL ul în întregul său ?!
Înțelegeți că după astia 4 ani în care se va văieta, smiorcăi și va face pe victima, lucrând la coarda sensibilă a a po(pu)limii , PSD ul va ieși proaspăt ca o floricică de primăvară pe care sclipește roua dimineții și va snopi PNL ul la alegeri?!
Așa că vă rog să vă opriți din goana asta deșănțată de lăcuste hămesite care nimicesc totul în calea lor! Încă nu e prea târziu să vă întoarceți fața către cei care v au votat și și au pus în voi toate speranțele unui neam chinuit și obidit zeci de ani. Salvați poporul ăsta și , cu un drum, veți salva și propriul partid. Altfel , peste 4 ani PNL ul va fi istorie .Și numele lui va fi pomenit doar așa cum fac femeile de la țară cu numele lui Ucigă - l Toaca , în șoaptă și făcând cruce cu limba n cerul gurii .

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Vă rugam să completaţi codul din imagine în rubrica de mai jos.
Image CAPTCHA
Introduceţi literele din imaginea de mai sus.