Organizaţia Mondială a Sănătăţii: Radiaţiile de la telefoanele celulare pot cauza cancerul

Agentia Internationala pentru Cercetari in domeniul Cancerului - parte a Organizatiei Mondiale a Sanatatii - a anuntat marti la Lyon ca radiatiile provenite de la telefoanele mobile pot cauza cancerul, relateaza AFP.

Un grup international de experti a ajuns la aceasta concluzie dupa ce a trecut in revista detaliile a zeci de studii dedicate influentei radiatiilor provenite de la telefoanele mobile, scrie HotNews.ro

Comentarii

La multi ani celor caresunt sau se simt copii!

Nimic nu e intamplator! Nici articolul acesta ce se vrea un semnal MARE de alarma pentru parintii care-si lasa copiii sa doarma cu telefonul langa cap. Si daca macar unul singur va intelege pericolul si va proceda in consecinta, si tot e un mare bine facut- de ce nu?- de ziarul.bn.

stire noua, informatie veche!

..stiam inca din 2007- 2008 ca radiatiile emise de telefonul mobil sint nocive. Sint studii in acest sens. Nimeni nu le-a dat credibilitate, din pacate...Intre timp au fost inventate si construite dispozitive pentru neutralizarea undelor radiatiilor, chiar romanii au astfel de descoperiri cu aplicatii practice. Accesibile!
Faptul ca OMS recunoaste acest aspect spune multe: ca e GRAV ce se intimpla din cauza abuzului de telefonie mobila si ca e vremea de luat masuri! Pentru cine se mai poate! Si acestia sint în primul rînd copiii!!! La multi ani tuturor copilor de 1 Iunie!

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Vă rugam să completaţi codul din imagine în rubrica de mai jos.
Image CAPTCHA
Introduceţi literele din imaginea de mai sus.