Microalgele sau minunea verde care re-aduce sănătatea

 În ultimii 15 ani valoarea nutritivă al alimentelor noastre a scăzut în general cu 85%

Astăzi industria alimentară este caracterizată de cerere, de piată. Legumele, fructele desi se cultivă, de cele mai multe ori se culeg când sunt încă verzi. În stare congelată suportă mai bine transporturile lungi, iar după decongelare, luând în considerare cererea sunt coapte cu gaz, ele ajungând în această stare pe mesele noastre. Printre acestea sunt numeroase produse tratate genetic, care asa cum este bine-cunoscut, nu sunt benefice organismului. Aici nici nu mentionăm stratul de ceară care de exemplu le face foarte sclipitoare în supermarket. Acest strat nici nu poate fi îndepărtat fără a le decoji. Le mâncăm, si pentru că sunt materiale artificiale, nu pot fi procesate de către organism, dar nici nu sunt eliminate din organism, ci sunt stocate ca si substantă toxică. Conservantii, colorantii alimentari, îndulcitorii se găsesc toate în organismul nostru. Deoarece sunt prezente în organsim ca si substante toxice dăunează sănătătii celulare. Stim de la medici că bolile mai grave s-au înmultit alarmant. Astăzi cunoastem boli de care acum 20 de ani nici nu am auzit. Fără să mai mentionăm virusurile, care nu au antidot. Oamenii cu sistemul imunitar slăbit de substante toxice sunt mult mai usor infectati de aceset virusuri, iar boala are consecinte mult mai grave. Din această cauză este foarte important să pregătim mecanismul de apărare al organismului nostru, sistemul imunitar, pentru această luptă. Din păcate acest lucru poate fi atins doar cu ajutorul unor celule sănătoase, doar acestea sunt capabile să lupte împotriva a astfel de intrusi. La ce ne putem astepta, dacă luptăm cu aceste celule deteriorate? Păi, la multe în nici un caz.

Multi dintre noi consumăm diferite suplimente alimentare naturale, vitamine, minerale, care sunt bune pentru organism, dar cu care celulele noastre deteriorate nu au ce face. Celulele noastre trebuie lăsate să se vindece singure. La acest lucru putem contrbui doar printr-un mediu lipsit de substante toxice! O serie întreagă de naturisti sustin că fără ajutor toxinele nu se elimină! Atentia cercetătorilor nutritionisti se îndreaptă către algele de apă dulce. Aceste micoralge, care au supravietuit timp de mii de ani, în forma lor originală sunt capabile să îndepărteze substantele toxice. În calitate de sisteme curătitoare ale oceanelor sunt algele marine, la fel si algele de apă dulce sunt sistemele de curătare umane. Datorită structurii lor sunt capabile să absoarbe substantele toxice si odată cu acestea se elimină în mod natural din organisme. Detalii în clipul ataşat şi pe 

http://algapura.wordpress.com/

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Vă rugam să completaţi codul din imagine în rubrica de mai jos.
Image CAPTCHA
Introduceţi literele din imaginea de mai sus.