Mărturia unui pilot rus capturat de Ucraina: „Am pierdut deja acest război. Nu mai urmați ordinele criminale!”

preluare gsp.ro

 Pilotul rus Krishtop Maxim Sergeevich, capturat pe 6 martie de armata Ucrainei, aflat în prezent în custodia armatei lui Zelenski, a transmis un mesaj preluat rapid de presa de pe tot mapamondul.

Mai mulți prizonieri de război, printre care și locotenent-colonelul rus Krishtop Maxim Sergeevich, au fost interogați de militarii ucraineni despre atrocitățile comise de armata lui Vladimir Putin de la începutul invaziei Rusiei în Ucraina. E și cazul unui pilot care a scăpat cu viață după ce avionul de luptă pe care-l pilota a fost doborât de armata Ucrainei. Acesta le-a cerut scuze ucrainenilor pentru „crimele sale teribile”.

„Vreau să vă prezint scuzele pentru crimele mele teribile. Cer iertare întregului popor ucrainean pentru nenorocirea pe care i-am adus-o.

Voi face tot ce-mi stă în putere pentru a pune capăt acestui război cât mai repede posibil și pentru a-i aduce în fața justiției pe cei responsabili de acest genocid”, a transmis pilotul rus, cel care a recunoscut că a lansat zeci de bombe FAB-500 pe teritoriul Ucrainei. Continuare aici

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Vă rugam să completaţi codul din imagine în rubrica de mai jos.
Image CAPTCHA
Introduceţi literele din imaginea de mai sus.