La Bistriţa se desfăşoară campania "Tu cui dai accept". Şcoala de după şcoală. A furat de la stat peste 3 miliarde lei vechi. Spectacol extraordinar la Sinagogă cu participarea marelui actor Victor Rebengiuc

www.citynews.ro

 La Bistriţa se desfăşsoară campania "Tu cui dai accept"


In lunile octombrie si noiembrie Inspectoratul Judetean de Politie Bistrita-Nasaud, prin Compartimentul de Analiza si Prevenire a Criminalitatii, deruleaza la nivelul municipiului Bistrita campania nationala ,,Tu cui dai accept?”, pe linia prevenirii pornografiei infantile pe internet. Campania se va desfasura in cadrul Scolii Generale nr. 1 din Bistrita.

Proiectul ”Tu cui dai accept?” este rezultatul unui parteneriat intre Politia Romana si Politia Norvegiana si are ca obiective prevenirea si constientizarea opiniei publice cu privire la modalitatile concrete de evitare a victimizarii copiilor prin Internet. In urma unui studiu sociologic national realizat de Politia Romana, s-a conturat ca public tinta elevii din ciclul gimnazial, cu varstele intre 11 si 15 ani, acestia fiind la varsta descoperirii internetului si utilizarii retelelor de socializare.

www.mesagerul.ro

Şcoala de după şcoală

Şi în acest an şcolar, pentru al doilea consecutiv, la Feldru funcţionează Centrul de Resurse şi Sprijin în Educaţie, de care beneficiază 20 de copii din categorii dezavantajate, supuşi riscului de abandon şcolar. Activitatea After-School se desfăşoară în spaţiile Primăriei, sub supravegherea învăţătoarei Elena Găină, asistentului social Mărioara Marti, psihologului Delia Buzilă şi educatoarei Elena Axenie.

www.bistriteanul.ro

A furat de la stat peste 3 miliarde lei vechi

Este vorba despre administratorul unei societati din Bistrita care in perioada 1 septembrie 2009 - 31 decembrie 2009 a dispus inregistrarea unor facturi de achizitie in valoare de 1,9 milioane lei in scopul deducerii TVA-ului. El a creat un prejudiciu statului de 3 miliarde lei vechi. Barbatul este cercetat penal.
Politistii din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Bistrita-Nasaud cerceteaza un barbat, administrator al unei firme din Bistrita, care a creat un prejudiciu statului in valoare de aproximativ 3 miliarde lei vechi (302.825 lei).

www.timponline.ro

AZI Spectacol extraordinar la Sinagogă cu participarea marelui actor Victor Rebengiuc

În cadrul Studfest 2011, marţi 18 octombrie, de la ora 18.00, are loc spectacolul extraordinar ”Enescu şi generaţia sa – Despre iubire…”, susţinut de soprana Bianca Manoleanu, actorul Victor Rebengiuc şi pianistul Remus Manoleanu.

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Vă rugam să completaţi codul din imagine în rubrica de mai jos.
Image CAPTCHA
Introduceţi literele din imaginea de mai sus.