Jumătate din drumul de la Colibiţa e reabilitat, anul viitor ajungem la Miţa. Târg de Crăciun, pe Pietonalul Liviu Rebreanu A treia afumatoare în flăcări: 80 de kilograme de porc s-au făcut scrum. Colind inedit la Bistriţa!

www.mesagerul.ro
Jumătate din drumul de la Colibiţa e reabilitat, anul viitor ajungem la Miţa

 

 

 

 

Cinci kilometri şi jumătate din cei 11 câţi măsoară Drumul Judeţean 173 A, care face legătura între Bistriţa Bârgăului şi zona turistică Colibiţa - Miţa, au fost reabilitaţi, cu o investiţie de aproximativ 5,5 milioane de lei. Lucrările derulate pe parcursul a doi ani au cuprins pregătirea platformei drumului, construirea de ziduri de sprijin, turnarea a două covoare asfaltice şi montarea parapete. A fost reabilitat capital şi podul de la Şoimul, cu o valoare a investiţiei de 2,5 milioane de lei. Prezent joi în teren, împreună cu primarul din Bistriţa Bârgăului – Vasile Laba, preşedintele Consiliului Judeţean, Liviu Mihai Rusu, a declarat: „Ne aflăm pe platforma drumului judeţean DJ 173 A, drum care face legătura între Bistriţa Bârgăului, Colibiţa, respectiv Miţa. Este un drum de 11 kilometri, de la ieşirea din Bistriţa Bârgăului şi până în Miţa.

Foto: Mesagerul de BN

www.citynews.ro

Târg de Crăciun, pe Pietonalul Liviu Rebreanu 


 Peste o sută de colindători s-au aflat vineri, la orele prânzului, pe Pietonalul Liviu Rebreanu, la prima ediţie a târgului "Crăciun în Bistriţa-Năsăud", eveniment realizat de fundaţia condusă de fosta directoare a AJOFM B-N, Doris Moldovan.

Alături de colindători s-au aflat şi meşteşugari şi firme care au pus în vânzare produse specifice sărbătorilor de iarnă, de la cârnaţi şi până la vin, ţuică, dulciuri şi îmbrăcăminte.

www.bistriteanul.ro

A treia afumatoare în flăcări: 80 de kilograme de porc s-au făcut scrum

O alta familie din Bistrita a ramas fara carne de porc in seara de Craciun dupa ce un incendiu a izbucnit la afumatoarea lor. Toata carnea din afumatoare, 80 de kilograme, s-a facut scrum. Pompierii bistriteni au stins incendiul izbucnit inainte ca flacarile sa se extinda.
Aseara, in jurul orei 23:30, un apel catre serviciul de urgenta 112 anunta ca o afumatoare de pe strada Viilor din municipiu este cuprinsa de flacari. 

www.timponline.ro

Colind inedit la Bistriţa! O trupă din Iaşi a interpretat melodii de Crăciun printre blocuri

Cinci tineri din judeţul Iaşi, echipaţi cu trompete, muzicuţe, tamburină şi un saxofon, au reuşit să-i scoată la balcoane pe locatarii mai multor blocuri din Bistriţa.

Publicat în 22 decembrie, 2011 cu Nici un comentariu
Un grup de muzicieni veniţi din judeţul Iaşi a interpretat la instrumente cele mai cunoscute colinde româneşti, dar şi cântece de Crăciun.

 

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Vă rugam să completaţi codul din imagine în rubrica de mai jos.
Image CAPTCHA
Introduceţi literele din imaginea de mai sus.