Jane Fonda l-a făcut să roșească pe Robert Redford. S-a întîmplat la Veneția la conferința de presă dedicată premierei celui mai nou film în care au jucat cei doi actori celebri!

preluare you tube

 Actrița Jane Fonda (79 de ani) l-a făcut să roşească pe Robert Redford (81 de ani) la conferinţa de presă din cadrul Festivalului de Film de la Veneţia, când a declarat că „trăieşte pentru scenele de sex cu el“ şi a precizat că îl iubeşte şi îl admiră nespus pe actorul american, alături de care va apărea în al cincilea film. ŞTIRI PE ACEEAŞI TEMĂ Jane Fonda a dezvăluit că a fost violată în copilărie: „Întotdeauna am... Actorii americani Jane Fonda şi Robert Redford au fost invitaţii de onoare ai ediţiei din acest an a Festivalului de Film de la Veneţia, unde le-a fost proiectat în premieră noul film, producţia Netflix „Our Souls at Night“, care prezintă povestea de dragoste dintre doi vecini ai căror soţi au murit. Jane Fonda, care a avut o dispoziţie deosebit de jovială la conferinţa de presă, a declarat că „trăieşte pentru scenele de sex“ cu Robert Redford şi a taxat în mod subtil discriminarea pe bază de vârstă din industria cinematografică, precizând că actorii bătrâni cu greu îşi mai găsesc locul pe marile ecrane. Chiar dacă în „Our Souls at Night“ nu există scene de sex, Fonda a subliniat că este minunat faptul că spectatorii îşi pot da seama că personajele îşi doresc să facă sex. 

Ştiu că nu-i prea plac scenele de sex, eu trăiesc pentru scenele de sex cu el. Sărută minunat şi a fost amuzant să-l sărut şi când aveam 20 de ani şi când am aproape 80.

 

 

Detalii savuroase în clipul atașat

 

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Vă rugam să completaţi codul din imagine în rubrica de mai jos.
Image CAPTCHA
Introduceţi literele din imaginea de mai sus.