Guvernul a decis declasificarea ultimelor documente din dosarul Revoluţiei

 

 
"Am decis astăzi declasificarea ultimelor documente din dosarul Revoluţiei din decembrie 1989", a anunţat prim-ministrul Emil Boc la finalul şedinţei de guvern de marţi, 9 martie 2010. Premierul a precizat că documentele vor fi publicate în Monitorul Oficial şi vor putea fi consultate de toate părţile interesate.

"Prin hotărîrea de guvern adoptată, am declasificat documentele din dosarul Revoluţiei care aveau calificativul secret de stat, secret şi strict secret", a declarat Emil Boc, potrivit HotNews.ro care citează Agerpres, precizînd că informaţiile dezvăluite, nu mai pot prejudicia siguranţa naţională, apărarea tării, ordinea publică, ori interesele persoanelor de drept public sau privat, scrie sursa citată.

Comentarii

erepublik

Vino si tu in Erepublik, cel mai popular simulator social. Lupta organizat alaturi de ceilalti cetateni si ajuta-ne sa redevenim cea mai mare putere mondiala! Poti sa muncesti zilnic, sa-ti faci un ziar, sa-ti deschizi o firma sau candidezi pentru o functie in congres sau chiar pentru presedintie si nu te costa nimic. Acces aici http://www.erepublik.com/ro/referrer/Surubu .

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Vă rugam să completaţi codul din imagine în rubrica de mai jos.
Image CAPTCHA
Introduceţi literele din imaginea de mai sus.