GESTIONAREA DURABILĂ A PĂDURILOR ȘI CERTIFICAREA FORESTIERĂ - 15 mai, Brasov

preluare nostra silva


15 mai, la Brașov: Conferința „Gestionarea durabilă a pădurilor și certificarea forestieră”
În data de 15 mai 2017, are loc conferinţa cu tema „Gestionarea durabilă a pădurilor și certificarea forestieră”. În cadrul conferinţei vor fi prezentate rezultatele proiectului „Întărirea capacităţii asociaţiilor proprietarilor de păduri pentru un management forestier durabil”, cofinanțat prin Programul de Cooperare Elvețiano – Român, implementat în perioada iulie 2014 – iunie 2017.

Vor fi dezbătute, cu proprietarii de păduri și cu reprezentanții tuturor grupurilor interesate, oportunitatea certificării forestiere precum și priorităţile acestora în politicile și strategiile silvice. Printre invitați se numără: Excelența Sa Dl. Urs HERREN – Ambasadorul Confederației Elvețiene în România, D-na Adriana PETCU – Ministrul Apelor și Pădurilor, Dl. George SCRIPCARU – Primarul Municipiului Brașov, Dl. Prof.univ.dr.ing Ioan Vasile ABRUDAN – Rectorul Universității “Transilvania” din Brașov, Dl. Thomas EGGER – Directorul Centrului Elvețian pentru Regiunile Montane – SAB, membri ai Parlamentului României și mulți alții.

Evenimentul va avea loc la Aula Universității “Transilvania” din Brașov, Strada Iuliu Maniu, Nr. 41A, cu începere de la ora 09.30 și va fi moderat de dl. Tudor ARTENIE. Întregul eveniment va fi tradus simultan în engleză.

Evenimentul este organizat de Asociația ROMONTANA, Fundația OPEN FIELDS, Universitatea “Ștefan cel Mare” din Suceava, Federația Proprietarilor de Păduri și Pășuni din România “NOSTRA SILVA”, Centrul Elvețian pentru Regiunile Montane – SAB, în parteneriat cu Universitatea “Transilvania” din Brașov. Continuare aici

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Vă rugam să completaţi codul din imagine în rubrica de mai jos.
Image CAPTCHA
Introduceţi literele din imaginea de mai sus.