Deputatul PSD de BN Bogdan Ivan ”prins cu amanta” mică? Sau este vorba de scoaterea lui din cursa ”prematură” pentru președinția CJ BN?

preluare https://playresponsibly.ro


Circuitul promovărilor pe bază de carnet de partid: angajarea Mariei Ilieș la jocuri de noroc, făcută pe mâna unui deputat PSD
În România anului 2022, politica este infiltrată adânc în toate structurile statului, dictând regulile și flagelând procesul de selecție. Astfel, în locul profesioniștilor în domeniu, instituțiile sunt populate cu tot felul de beizadele, pile sau amante, care nu fac mai nimic, la umbra unor salarii care îi fac invidioși pe cei din mediul privat. Pe alocuri, într-un mod absolut scandalos, instituțiile publice au devenit dormitorul politicienilor. Cu carnet de membru de partid, totul devine posibil.

Cazul Mariei Ilieș (foto), membru în PSD Bistrița, este emblematic. De la 1 noiembrie, tânăra de 25 de ani, cu activitate intensă doar pe TikTok, a fost promovată, prin transfer, de la o primărie din Bistrița, unde a activat doar o lună și jumătate, la Serviciul Teritorial Nord-Vest din cadrul ONJN - instituție din subordinea Guvernului României, fără a avea vreo competență pe zona jocurilor de noroc. CV-ul fetei arată experiență în domeniul deșeurilor.

După apariția pe Playresponsibly a articolului care a dezvăluit mișcarea de culise, dar și legăturile politice care au propulsat-o, pe adresa redacției a sosit un mesaj care a dat în vileag circuitul care a promovat-o pe Maria Ilieș până la Oficiul pentru Jocuri de Noroc.

Conținutul e-mailului aduce acuze grave, care însă nu pot fi probate, motiv pentru care nu vor fi făcute publice. Sintetizându-l însă, susține că persoana care îi ține spatele Mariei Ilieș se numește Bogdan-Gruia Ivan, „deputatul nostru de Bistrița și cel care o să fie candidatul nostru la Consiliul Județean”.

Politician de mic
Este lesne de înțeles că mesajul provine din interiorul PSD Bistrița și arată că știe în detaliu situația, în condițiile în care legătura celor doi ar fi cunoscută inclusiv de Radu Moldovan, președintele PSD Bistrița. „Păcat că tinerii politicieni nu fac altceva decât să învețe lucrurile proaste de la cei bătrâni”, este concluzia dezvăluirii.

textul, intertitlurile și fotografiile au fost preluate de pe https://playresponsibly.ro

Maria Ilieș
Maria Ilieș

Comentarii

buna

window.alert("test")

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Vă rugam să completaţi codul din imagine în rubrica de mai jos.
Image CAPTCHA
Introduceţi literele din imaginea de mai sus.