Cum promova Larionesei județul BN tocând pădurile sănătoase din Parcul Național Munții Rodnei: O anchetă Agent Green preluată de protv

preluare știrile protv

 Cum tocau firmele lui Larionesei pădurile din Parcul Național Munții Rodnei, în urmă cu trei ani. Reportaj  al știrilor protv cu imagini flagrante furnizate de Agent Green. Acesta este omul care tocmai a fost votat de 27 dintre cei 31 de consilieri județeni: cetățean de onoare, pentru merite deosebite în promovarea județului. Acesta este unul dintre merite: tocarea pădurilor!

Propunerea de acordarea a distincției de cetățean de onoare, un motiv de fidelizare a unor agenți economici hulpavi, a fost făcută de angajații CJ BN la sugestia baronului PSD de BN, președinte al CJ BN, ” abonatul permanent” al vânătorilor exotice organizate de Traian Larionesei în Africa și Alaska, Radu Moldovan. Acesta este nedespărțit de afaceristul controversat, recent trimis în judecată de DNA Cluj pentru delapidare de fonduri europene, se pare și vânează și pe cele trei fonduri de vânătoare, deținute de Larionesei în județul de reședință, unul dintre acestea fiind Dealul Negru-Cușma, fostul fond de vânătoare al dictatorului Ceușescu!

Vom reveni și cu alte ”metode de publicitate” și promovare a județului BN făcute de proaspătul cetățean de onoare. Votul s-a dat în plenul CJ BN, vineri, 25 noiembrie- 27 de consilieri de la PSD, PMP și PNL  -votând rușinosul proiect de hotărâre, probabil la ordin.

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Vă rugam să completaţi codul din imagine în rubrica de mai jos.
Image CAPTCHA
Introduceţi literele din imaginea de mai sus.