Costel Alexe: Cele mai mari hoții de păduri în ultimii 2 ani au fost în Maramureș, Bistrița Năsăud și Sibiu. Pe mandatul lui Deneș tăierile ilegale în BN au crescut cu 24%

preluare g4media.ro și epoch times.ro

Costel Alexe, propus ministru al Mediului în guvernul Orban 2, a primit aviz negativ în comisiile reunite de specialitate ale Parlamentului, potrivit G4Media.ro, care a transmis cele mai importante momente ale audierii.

 

Votul pentru învestirea lui Costel Alexe în funcția de ministru al Mediului în Guvernul Orban 2: 15 voturi „pentru”, 17 voturi „împotrivă”, o abținere. Avizul consultativ al comisiilor parlamentare este negativ

Alexe a declarat că: Cele mai mari hoții de păduri au fost în ultimii doi ani, după cum pun rapoartele Gărzii forestiere: Maramureș – 110 mii metri cubi, Bistrița Năsăud – peste 30 mii metri cubi, Sibiu – peste 20 mii de metri cubi. Se taie mult și în Cluj, Caraș Severin și Neamț.
După dna Doina Pană, un ministru bun, acest minister a fost condus de cel mai slab ministru – dl Deneș. Nu am găsit nicio măsură bună pe care să o fi luat. Tăierile ilegale în județul Bistrița Năsăud, din care era ministrul, au crescut cu 24%.

Detalii aici

 

Comentarii

O sa ramanem fara paduri pana

O sa ramanem fara paduri pana se sesizeaza cineva...

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Vă rugam să completaţi codul din imagine în rubrica de mai jos.
Image CAPTCHA
Introduceţi literele din imaginea de mai sus.