Consiliul Europei a dat undă verde pentru investigarea OMS, în privinţa exagerărilor privind pericolul pe care l-ar reprezenta gripa porcină

Biroul Adunării Parlamentare a Consiliului Europei (APCE),  a confirmat vineri dimineaţa numirea lui Paul Flynn, Marea Britanie pentru a elabora un raport cu privire la problema audierii din 26 ianuarie privind exagerarea de către Organizaţia Mondială a Sănătăţii a pericolului gripei porcine, în urma cărora Big Pharma a cules profituri uriaşe, scrie ziarista austriacă Jane Burgermeister, pe site-ul ei, citînd un ofiţer de presă a CE.
Raportul lui Paul lui Flynn va fi, cel mai probabil, prezentat parlamentarilor din Consiliului Europei în sesiunea din primăvara sau vară. Ulterior, parlamentarii europeni vor vota o recomandare sau rezoluţie care va fi adusă la cunoştinţa parlamentelor ţărilor membre a APCE.
În timpul audierii publice din 26 ianuarie, pe tema falselor pandemii, Paul Flynn a acuzat OMS de manipulare în cazul gripei porcine.
 "Lumea a  tras o mare sperietură, prima dată cu  gripa aviară,  şi acum cu gripa porcină . Acum ştim,  privind retrospectiv, că temerile nu au fost justificate, nici într-un caz, nici în celălalt. Aşa că vrem, să ştim cum au fost luate deciziile pentru declararea pandemiilor. Dacă declararea acestora s-a produs ca urmare a unor dovezi ştiinţifice şi epidemiologice, ori ca urmare a altor interese? Aceasta este baza de la care se va porni în investigaţia noastră. Nu cumva OMS, sperie lumea cu H1N1, fără dovezi substanţiale?” a spus parlamentarul britanic, potrivit sursei citate.  Raportul APCE ar putea fi exploziv, în cazul în care documentele ştiinţifice vor aduce dovezi că vaccinurile împotriva gripei porcine nu au fost testate suficient şi nu în ultimul rînd, conţin adjuvanţi cunoscuţi care poduc boli autoimune, ca squalena, mai scrie Burgermeister
Reamintim că audierea publică de marţi 26 ianuarie de la Consiliul Europei a fost iniţiată de epidemiologul german Wofgang Wodarg, fost parlamentar european, unul dintre oficialii europeni care au informat încă de aum 6 luni că, OMS manipulează populaţia lumii cu sperietoarea gripei porcine, favorizînd companiile farmaceutice. 

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Vă rugam să completaţi codul din imagine în rubrica de mai jos.
Image CAPTCHA
Introduceţi literele din imaginea de mai sus.