Cercetătorii ruşi au dovedit că oamenii se pot vindeca prin rugăciune şi atingerea moaştelor

 Potrivit portalului de ştiri roportal.ro care citează ediţia online a cotidianul rus Pravda, cercetatorii din această ţară au dovedit că oamenii se pot vindeca prin credinţa. 
Cercetatorii din Sankt Petersburg au reuşit să găsească şi dovada, descoperind mecanismul "material" al fenomenului divin.
"Rugaciunea este un remediu puternic. De asemenea şi atingerea moaştelor. Nu numai că reglează toate procesele din organismul uman, dar poate reface si psihicul labil al bolnavului", a declarat Valery Slezin, directorul Institului de Cercetare Neuropsihologică din Sankt Petersburg.Profesorul Slezin a mai facut un lucru neobişnuit. A măsurat "puterea" rugăciunii. El a înregistrat electroencefalogramele unor călugari care se rugau şi a descoperit un fenomen neobişnuit şi anume "scurt-circuitarea" activitatii cerebrale a cortexului. Acest fenomen nu poate fi observat decît la bebeluşii în vîrsta de trei luni, cînd se află la sînul mamei lor şi se simt în siguranţă.
Odată cu maturizarea, acest sentiment al siguranţei se estompează, activitatea cerebrala se intensifică iar ritmul biocurenţilor cerebrali devine mult mai lent, cu exceptia somnului adînc şi al rugăciunilor, mai spune omul de stiinta.
Slezin a numit această stare una de "veghe" şi a demonstrat că este este vitală pentru fiecare persoană.
Este cunoscut faptul ca bolile sunt cauzate în special de situatţi negative care ne afectează starea psihică. Se pare că,  în timpul unei rugaciuni grijile trec in planul doi sau chiar dispar de tot. Astfel, ambele vindecări psihică şi fizică sînt posibile.
 
Rugaciunile, scut pentru radioactivitate.

Angelina Malakhovskaya, o alta cercetatoare din Rusia, a declarat ca serviciile religioase imbunăatăţesc sănătatea individului. Ea a realizat mii de cercetări cu scopul de a găsi şi observa reacţiile corpului uman,înainte şi după slujbele religioase.
Concluziile acestor studii au fost că rugăciunile normalizează presiunea sîngelui. Rugăciunile pot neutraliza chiar şi radiaşiile potrivit cercetărilor. astfel, s-a observat că  dupa catastrofa de la Cernobîl, instrumentele de măsurare a radioactivităţii nu mai puteau înregistra nici o valoare. Cu toate acestea, nivelul radiaţilor din jurul bisericii Sfîntul Arhanghel Mihail, aflată la numai patru kilometri departare de locul incidentului, era unul normal.

Cercetatorii sunt de parere şi că apa sfinţită, semnul crucii şi chiar şi sunetul clopotelor pot vindeca boli.

Comentarii

Filtre Apa

Importator de solutii pentru filtrarea si purificarea apei. Filtre de apa, Filtre de Apa cu osmoza inversa, Filtre Apa pentru Intreaga Casa, Filtre Purificatoare, Purificatoare de Apa, Dedurizatoare de Apa automate.Sisteme pentru remineralizare, alcalinizare si structurarea apei.
Livrari in 24 de ore prin curier rapid in toata tara.
Pentru detalii suplimentare accesati Magazinul nostru Online :Filtre Apa Dedurizatoare http://www.staraqua.ro.

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Vă rugam să completaţi codul din imagine în rubrica de mai jos.
Image CAPTCHA
Introduceţi literele din imaginea de mai sus.