Borșenii aplică legea! Au început cu executarea Primăriei! Descătușăm statul de drept cu executorul și jandarmii!

preluare you tube.com și nostra silva.ro

 Composesoratul Borșa a executat Primăria Borșa! 

Practic, după 16 ani, de la emiterea unei hotărâri judecătorești definitive în favoarea composesoratului Borșa, s-a ajuns ca ”mafia din Borșa” să fie învinsă de oamenii simpli, după ce, aceștia s-au judecat ani de zile cu primăria respectivă, care, prin primar a refuzat punerea în posesie Composesporatului, cu 17 000 de hectare de pădure.

Executată silit Primăria Borșa a descoperit brusc statul de drept! 

Matei Mihali, președinte Composesoart Borșa: Ca să nu aibe responsabilitate, primarul fuge de la fața locului...la fiecare executare a fost acelați lucru...un om iresponsabil...Trăim într-o țară în care nu mai există nici un fel de stăpânire! Îs legi pentru amărâți! Toți tâlharii care guvernează și îți bat joc de țară și de popor, nu au nici un fel de leac!

Marii unioniști ai României Mari au ajuns să fie umiliți de tălhari!

detalii șocante în filmul atașat, preluat de pe nostra silva.ro

Festivismul anului 2018 aduce bustul lui Badea Gheorghe în sediul Primăriei Borşa, supravegheat de la panoul de celebrități al oraşului de noul oligarh Frank Timiş – cetățeanul de onoare al oraşului.

 

Tocmai la Borşa, unde glia străbună a Composesoratului Nobil Borşa a ajuns glia oligarhilor Dan Adamescu şi Frank Vasile Timiş. Unde vechile amplasamente ale composesorilor sunt cumpărate “cu bună credință” de IKEA şi mii de hectare defrişate ilegal umflă profitul Holzindustrie Schweighofer (HS Timber Group).

 

Sesizȃnd această vecinătate stȃnjenitoare cu “duşmanii seculari“, Asociația Composesorală Borşa a cumpărat la licitație publică bustul marelui om politic.

 

Gheorghe Pop de Băseşti față în față cu Frank Timiş

 

La 10 ianuarie 2020, pentru că primarul PSD Timiş Ion Sorin a refuzat timp de aproape doi ani să achite de bună voie daunele de 527.000 lei stabilite printr-o sentință definitivă a Judecătoriei Sighetu Marmației, s-a procedat la vȃnzarea la licitație publică a mai multor bunuri sechestrate de executorul judecătoresc.

 

Toate bunurile licitate au fost achiziționate de Composesoratul Borşa, în contul datoriei stabilite de instanță, astfel că tot mobilierul din biroul primarului Timiş Ion Sorin, din biroul viceprimarului Mihali Gavrilă, din biroul secretarului Oraşului Borşa, Coman Anca, dar şi din sala de şedințe a Consiliului local Borşa, a fost evacuat sub supravegherea executorului, a jandarmilor şi a poliției.

 

Pȃnă la urmă, iată că sfidarea legii, a justiției, a statului de drept, se plăteşte: s-a ajuns la vȃnzarea la licitație publică a bunurilor Oraşului Borşa pentru că de 15 ani se refuză respectarea unei hotărȃri judecătoreşti definitive şi irevocabile pronunțată de Judecătoria Aleşd, sentință prin care a fost reconstituit dreptul de proprietate al Asociației Composesorale Borşa pentru suprafața de 17.000 hectare teren forestier” informează site-ul Federației Proprietarilor de Păduri Private din România nostrasilva.ro 

 

Comentarii

Mi-a placut articolul,

Mi-a placut articolul, multumesc pentru postare!

Bine de stiut!

Bine de stiut!

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Vă rugam să completaţi codul din imagine în rubrica de mai jos.
Image CAPTCHA
Introduceţi literele din imaginea de mai sus.