Bistriţa: Campania „Jandarmeria donează sânge pentru România” la final!

Primim la redacţie


În luna noiembrie a.c., la nivelul judeţului Bistriţa Năsăud s-a desfăşurat campania de donare de sânge iniţiată de Jandarmeria Română la nivel naţional. Şi în judeţul nostru Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Bistriţa Năsăud a organizat această campanie cu sprijinul Centrului Transfuzii Sanguine, potrivit comunicatului remis presei de BP al IJJ BN.
Odată cu iniţiativa jandarmilor, numeroşi cetăţeni au ales să doneze sânge în cadrul acestei campanii dar şi angajaţi ai unor instituţii ale statului, (Prefectura, Consiliul Judeţean, ISU şi altele).
O participare deosebită alături de jandarmi la campania de donare de sânge a fost şi cea a militarilor tuturor subunităţilor MApN din judeţul Bistriţa Năsăud, (Brigada 81 Mecanizată Bistriţa „General Grigore Bălan”, Batalionul 812 Infanterie Bistriţa, Batalionul 405 Sprijin Logistic, Batalionul 817 Artilerie Petru Rareş Prundu Bârgăului).
Conform datelor obţinute de la Centrul de Transfuzii Sanguine numărul donatorilor din luna noiembrie 2011 se ridică la 460, comparativ cu aceeaşi lună a anului trecut când s-au înregistrat 384 de donatori.

 

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Vă rugam să completaţi codul din imagine în rubrica de mai jos.
Image CAPTCHA
Introduceţi literele din imaginea de mai sus.