Argintul coloidal,antibiotic natural, întăreşte imunitatea şi distruge peste 640 de bacterii şi viruşi

 Argintul este cunoscut din cele mai vechi timpuri, ca un agent care sporeşte imunitatea şi protejează sănătatea. Se ştie de altfel că, în perioadele istorice cînd ciuma făcea ravagii, cei care beau apă din vase de argint aveau cele mai multe şanse să scape de mortala boală.
 
Argintul a fost folosit în Grecia, Roma, Macedonia şi Fenicia antică pentru preîntâmpinarea şi tratarea diferitelor infecţii. Hipocrate, ,,părintele medicinii’’, considera argintul deosebit de benefic în tratarea rănilor deschise, problemelor de inimă, dar aprecia şi calităţile sale de purificare a sângelui şi de dezinfectant general. Lucrările medicale ale vremii cuprindeau deja descrieri ample ale argintului. 

Mai târziu a fost descoperită utilitatea sa în tratarea holerei, epilepsiei şi vindecarea sifilisului. Napoleon şi chiar Alexandru cel Mare apelau la argint pentru a purifica apele râurilor care în urma acestui procedeu deveneau potabile. Această practică a fost folosită până şi în primul şi în cel de-al doilea război mondial.
 
"Cercetările medicale în domeniu au demonstrat clar legătura strânsă dintre argint şi sistemul nostru imunitar, care este răspunzător de protejarea sănătăţii noastre. Datorită structurii sale atomice, argintul coloidal ajută la regenerarea ficatului şi la detoxifierea lui. Pe lângă acestea, produsul este eficient şi în regenerarea oaselor, rezultând o vindecare cu 50% mai rapidă a acestora. Potrivit unor surse medicale, argintul coloidal a fost şi este folosit în tratamentul astronauţilor de la NASA, deoarece s-a descoperit că, peste 640 de bacterii şi viruşi sînt neutralizaţi de acest adevărat panaceu universal.

 

Comentarii

Apa cu argint coloidal DOAR 25 LEI

Puteti gasi Apa cu argint coloidal la cel mai mic pret din Romania.
La doar 25 LEI plus taxele postale.
www.produsenaturiste.shopmania.biz

re

Set your own life time more easy get the personal loans and all you require.

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Vă rugam să completaţi codul din imagine în rubrica de mai jos.
Image CAPTCHA
Introduceţi literele din imaginea de mai sus.