Roxana Pașc, singura femeie cu șanse la câștigarea unei primării, se întreabă retoric pe face book, când va scăpa societatea românească de oportuniștii de carieră, după ce pesediștii și-au tras siglă roz cu verde?!

preluare face book roxana pasc

 Candidata PNL la Primăria Șieu, Roxana Pașc, singura femeie din județul Bistrița-Năsăud, care intră în cursa pentru localele din toamnă, având șansa I la obținerea funcției de primar, comentează  pe pagina sa de socializare, ironizând fin ”ideea” unora de la PSD de a renunța la culoarea roșie și trandafirii ce au consacrat social democrații vopsiți ai lui Ion Iliescu:

”Încă o șmecherie marca PSD : în județul Bistrița-Năsăud, candidații PSD, ALDE si Pro România vor candida pe listele alianței sub o siglă în care, nu se regăsește absolut niciun simbol PSD ist, nu tu culoare roșie , nu tu trandafiri .
Adică știu ei ce știu, si anume că lumea e alergică la tot ce inseamna PSD , așa că s-au gandit să mai prostească niste alegători, să i facă să creadă că, dacă votează candidații alianței votează vreo trufanda și nu aceeași mizerie PSD- ista.
Oare când o să scape politica românească de oameni care se pretează la absolut orice, doar să și atingă scopul” ? se întreabă, poate retoric candidata PNL:

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Vă rugam să completaţi codul din imagine în rubrica de mai jos.
Image CAPTCHA
Introduceţi literele din imaginea de mai sus.