Începe curățenia la UAT Mărișelu! Cine a plătit naveta la Bistrița, de patru ani, a primarului Petruț? Bugetul public? Consilierii care au ridicat mâna?

 Primarul pesedist al comunei Mărișelu, Călin Horea Petruț este navetist. Zilnic navetează la Bistrița, unde locuiește cu soția și cei doi copii, folosind mașina primăriei și benzina din banii publici. Cine este de vină? Dacă domnii consilieri din CL Mărișelu îi aprobă banii de carburant și pentru întreținere a mașinii din dotare, cine poate face ceva? NU? Așa că, el profită, iar domiciliul din ferma zootehnică a tatălui său, de la Domnești, este doar pentru fraierii care l-au votat și îl mai votează! Să fie primit? Sau să plătească costurile? Ce spuneți dragi concetățeni din comuna Mărișelu? Îl mai proptiți o tură primar? Că-i place și crede că i se cuvine, nu? Mai votați o gașcă de analfabeți funcționali care să ridice mâna și să aprobe proiectele primarului, din a căror șpagă a făcut deja o avere considerabilă? 

În imaginile de ilustrație se poate vedea cum, joi, după orele 17, primarul, încă în funcție, pleacă la Bistrița, acasă, cu mașina Primăriei! Ca în fiecare zi, obișnuită din săptămânile, lunile și anii de când a fost proptit în funcție de PSD!

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Vă rugam să completaţi codul din imagine în rubrica de mai jos.
Image CAPTCHA
Introduceţi literele din imaginea de mai sus.