Virusul mutant al gripei porcine face victime şi în Norvegia. Vitamine şi argint coloidal împotriva oricărui virus recomandă Jane Burgermeister

 
Potrivit site-ului jurnalistei austrice Jane Burgermeister, care a descoperit adevărul cu privire la  realizarea în laborator a virusului AH1N1, www.theflucase.com, noul virus mutant al gripei porcine, şi care provoacă ciuma pulmonară, virus care este mortal pentru om, a fost decelat la probele de laborator prezervate de la doi pacienţi care şi-au pierdut viaţa la finalul săptămînii trecute în Norvegia. Burgermeister spune că a aflat de noul mutant din media locală. Potrivit aceloraşi surse pe care le citează pe site-ul ei, ea se întreabă, de ce guvernul norvegian îi opreşte pe cetăţeni de la tratamentul cu vitamine şi argint coloidal, şi care  se află la vînzare în magazile naturiste, în contextul în care, argintul coloidal este tratamentul de bază al astronauţilor de la NASA , pentru a se proteja de viruşi şi bacterii încă necunoscute medical.

Ea suspectează guvernanţii de la Oslo că ar încerca să limiteze norvegienii în alegerea lor de a se trata cu remedii exclusiv naturiste împotriva virusului mutant şi că ar intenţiona să îi oblige pe aceştia să se lase inoculaţi cu un vaccin care nu le va oferi nici-o protecţie împotriva virusului mutant, şi care conţine mercur şi squalena.
Burgermeister recomandă cititorilor site-ului ei să se trateze cu vitamina C şi D şi cu argint coloidal, pentru a se apăra de invazia viruşilor mutanţi, aducînd ca aurgument faptul că argintul coloidal s-a dovedit a fi eficient împotriva oricărui virus. 

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Vă rugam să completaţi codul din imagine în rubrica de mai jos.
Image CAPTCHA
Introduceţi literele din imaginea de mai sus.