Vezi cum arată depozitul ecologic de la Tărpiu şi cine au fost primii lui vizitatori.Seară de gală la Sinagogă. Pădureanu a luat 400.000 euro de la soţia lui Mircea Sandu. Ţigările care se sting singure lipsesc din magazine. Ziua Naţională fără Tutun

 

www.timponline.ro

Vezi cum arată depozitul ecologic de la Tărpiu şi cine au fost primii lui vizitatori

Depozitul ecologic de deşeuri de la Tărpiu se apropie de momentul inaugurării. Lucrările la Centrul de management integrat al deşeurilor sunt aproape gata. Vezi cine au fost primii vizitatori!

Preşedintele Consiliului Judeţean, Liviu Rusu, vicepreşedintele Mihai Bumbu, administratorul public al judeţului, Vasile Negruşeri, şi mai mulţi primari din judeţ au avut privilegiul, joi, să vadă cum arată de sus Centrul de management integrat al deşeurilor de la Tărpiu, cu tot cu staţia lui de sortare şi compost. Lucrarea e aproape gata.

www.mesagerul.ro

Seară de gală la Sinagogă

Festivalul “Nosa” al elevilor şi studenţilor a programat pentru joi seara, la Sinagogă, un spectacol de poezie şi muzică “Dor de Eminescu”, pe care-l vor susţine începând cu ora 18.00 actorul Ion Caramitru şi muzicianul Aurelian Octav Popa la clarinet, două dintre personalităţile remarcabile ale artei româneşti de azi.

www.citynews.ro

Pădureanu a luat 400.000 euro de la soţia lui Mircea Sandu

Soţia lui Mircea Sandu i-a împrumutat lui Jean Pădureanu 400.000 de euro din proprie iniţiativă pentru a ajuta Bistriţa să supravieţuiască, in 2009, anunţă sport.ro.

Preşedintele Gloriei spune că nu mai ţine minte de ce LPF a transferat banii direct în conturile soţiei lui Mircea Sandu. Oficialul spune că exista posibilitatea ca Liga sa fi ales posibilitatea transferului direct pentru că Bistriţa avea conturile blocate.

www.bistriteanul.ro

Ţigările care se sting singure lipsesc din magazine

Majoritatea agentilor economici din oras nu s-au aprovizionat pana in acest moment cu tigari care se sting singure - asta in conditiile in care incepand de astazi in toate magazinele, conform legii, trebuie sa se gasesca astfel de tigari. Agentii economici care nu vor respecta legea vor primi amenzi intre 700 si 4000 lei.
De astazi tigarile trebuie sa fie cu tendinta scazuta de aprindere, potrivit unei decizii a Comisiei Europene. Asta inseamna ca daca uiti tigara aprinsa in scrumiera se va stinge mult mai repede decat una obisnuita. Scopul principal al luarii aceste decizii a fost reducerea incendiilor izbucnite din cauza tigarilor lasate aprinse.
 

www.bistritaonline.ro

 Ziua Naţională fără Tutun, marcată şi la Bistriţa
 

Cu ocazia Zilei Nationale fara Tutun, marcată anual pe data de 17 noiembrie, în cadrul Centrului Şcolar pentru Educaţie Incluzivă ”Lacrima” Bistriţa s-au desfasurat acţiuni de sensibilizare a personalului didactic auxiliar şi neauxiliar cu privire la riscurile generate de consumul de tutun.

Foto: www.timponline.ro

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Vă rugam să completaţi codul din imagine în rubrica de mai jos.
Image CAPTCHA
Introduceţi literele din imaginea de mai sus.