Vești bune pentru protecția mediului! George Gârbacea nominalizat pentru șefia ANPM

preluare bizbrasov.ro

 
Brașoveanul George Gârbacea, viitorul președinte al Agenției Naționale pentru Protecția Mediului
27 ianuarie 2021 7:36 PM de Ovidiu Vranceanu

George Garbacea, candidat pe lista USR-PLUS la Senatul României, ar urma să fie numit în funcția de președinte a Agenției Naționale pentru Protecția Mediului, susțin surse apropiate partidelor din arcul guvernamental.

George Gârbacea a candidat și la funcția de primar a comunei Moieciu, iar în decembrie a fost pe locul trei pe lista propusă de USR-PLUS Braov pentru Senat.

George Gârbacea s-a născut şi a crescut în Moieciu. A studiat Ingineria Mediului la Facultatea de Geologie și Geofizică din cadrul Universității din București. A urmat două programe de master, în Ingineria Ambientală a Mediului și în Silvicultură, și un doctorat în Geofizică la Universitatea din București, cu o bursă doctorală la Universitatea Aristotel din Grecia.Din 2018, este implicat activ în politică. Este membru fondator şi preşedinte al filialei USR Moieciu, iar din 27 septembrie este consilier în Consiliul Local Moieciu din partea Alianţei USR PLUS.

A participat la elaborarea programului de guvernare al Alianței USR PLUS, formând o echipă de specialiști care a participat cu numeroase propuneri, în special pe partea de mediu și de cercetare. De 14 ani, este cercetător în cadrul Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare în Silvicultură, unde se ocupă cu monitorizarea pădurilor din România. A devenit cunoscut prin publicarea de date şi analize privind dimensiunea reală a fenomenului tăierilor ilegale din România. Continuare aici

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Vă rugam să completaţi codul din imagine în rubrica de mai jos.
Image CAPTCHA
Introduceţi literele din imaginea de mai sus.