Valea Vinului: Sătenii au alungat investitorii microhidrocentralei! Oamenii nu mai vor să audă minciunile acestora și au cerut CL Rodna respingerea proiectului de concesiune care ar putea facilita demararea proiectul

 Ajunși la limita răbdării, sătenii din Valea Vinului, Rodna, au amenințat cu bătaia investitorii care au fost prezenți duminică 14 decembrie, în sat, pentru a-i convinge pe aceștia să accepte începerea lucrărilor la o microhidrocentrală, proiectată pe toată lungimea satului.

Conștienți de faptul că acceptul lor poate însemna distrugerea satului, a vieții lor și a viitorului copiilor lor, oamenii au fost extrem de determinați și au refuzat să mai asculte, a nu știu cîta oară, explicațiile potrivit cărora implementarea proiectului ar face ca prin sat să curgă lapte și miere, în loc de apă, și, i-au alungat pe investitori și pe specialiștii aduși să aburească mințile foștilor mineri din Valea Vinului.

Punctul final în problema mhc-ului din Valea Vinului, va fi pus de Consiliul Local Rodna, în proxima ședință, cînd se va discuta situația concesionării terenurilor solicitate de investitori, pentru construcția hidroenergetică proiectată.

Detalii de la momentul de duminică, în clipul atașat, în care apare și primarul comunei Rodna, Alexandru Nășcan, convins in extremis de faptul că, implementarea proiectului ar transforma zona într-o bombă socială.

 

 

 

 

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Vă rugam să completaţi codul din imagine în rubrica de mai jos.
Image CAPTCHA
Introduceţi literele din imaginea de mai sus.