Vaccinul fabricat la Cantacuzino conţine mercur şi formaldehidă! Ambele substanţe sînt foarte toxice pentru organismul uman. O spune un medic din Suceava


Preluăm de pe site-ul razbointrucuvant.ro afirmaţiile doctorului Puscasu referitoare la Cantagrip şi la conţinutul acestui vaccin. Şi, publicam continutul vaccinului, conform prospectului, cu precizari luate de pe internet privind toxicitatea compuşilor aflaţi în conţinutul produsului de la Cantacuzino.
"Dr. Puscasu de la Fundatia Sfintii Brancoveni (Suceava) ne vorbeste despre vicierea fundamentala a consimtamantului informat al pacientului, despre lovitura de tun a testelor (FALSE!) de gripa noua, carora li se face o reclama complet mincinoasa si iresponsabila, despre metodologia” frauduloasa de contabilizare a imbolnavirilor “porcine”, despre manipularea sinistra a mortii lui Toni Tecuceanu si despre multe alte lucruri la fel de grave despre care presa de sistem pastreaza o rusinoasa, dar disperata “lege a tacerii”. Ascultati una din rarisimele voci care mai spun inca raspicat adevarurile deranjante, dar salvatoare despre un subiect pe care cu foarte mici exceptii, mass-media romaneasca l-a transformat intr-o campanie orchestrata, demna, fara nicio exagerare, de comparatia cu cele mai odioase forme de propaganda totalitara, punandu-se – din  frica pierderii “painii” (oarecum de inteles in contextul dramatic de astazi), dar si din slugarnicie sau prostie – complet la dispozitia  intereselor puternicilor acestei lumi.
Ceea ce vedem si auzim peste tot in aceste zile ne arata ca lumea lui Orwell este din nou foarte aproape; deja putem spune ca se lucreaza la “ministerul adevarului”, care ne anunta continuu, obsedant, pana la totala indobitocire – pe mai multe canale, dar pe o singura voce – ca negrul este alb si ca otrava este panaceu! Cu cat mai pretioasa este atunci o voce curajoasa si independenta de orice interese, altele decat cele ale respectarii adevarului si ale salvarii de vieti omenesti. Un glas singular, pierdut in pustia minciunii  si a ticalosiei generalizate.  

Există şi o mare problemă: oamenii nu ştiu posibilele efecte adverse ale vaccinului şi nici ce să facă dacă li se întâmplă ceva (…). Isteria gripei porcine a cuprins România după moartea unui om de televiziune. A fost momentul în care românii au trecut de la indiferenţă la disperare. Cu mic, cu mare, oamenii stau ore în şir la coadă pentru o doză de vaccin.

Mulţi nici nu ştiu ce conţine vaccinul. O doză de vaccin are 0,5 mililitri şi conţine antigen de virus gripal, cultivat pe ouă de găină, tiomersal şi o soluţie tampon salină. Problema este Tiomersalul, o substanţă bazată pe mercur. Substanţa are diverse efecte adverse, având o acţiune toxică la nivelul ţesutului nervos. Prezenţa Tiomersalului în organism poate genera abcese, granuloame şi inflamaţii. Un reputat neurochirurg francez spune chiar că vaccinul poate provoca boli grave, ca scleroza în plăci, artrita reumatoidă şi lupusul. Totuşi, potrivit majorităţii medicilor, cantitatea din vaccinul antigripal este prea mică pentru a fi periculoasă. Oamenii trebuie să mai ştie că vaccinarea este contraindicată persoanelor cu diverse alergii, celor care iau medicamente anticoagulante, celor cu stări febrile şi gravidelor aflate în primele luni de sarcină. Lumea se vaccinează însă cu ochii închişi, în toată ţara".
pe site-ul razbointrucuvant.ro, puteţi asculta integral interviul pe care medicul sucevean l-a acordat unui post de radio local.

 
Ce contine Cantgrip?
Anexa 2.2:
O doza 0,5 ml suspensie injectabila contine:
- Substanta activa:
Antigen de virus gripal*, inactivat, echivalent urmatoarei tulpini:
Tulpina similara cu A/California/7/2009 (H1N1) (X-179A) 15mcg HA**
Per doza de 0,5ml
*cultivat pe oua de gaina, provenite din colectivitati de gaini sanatoase
**hemaglutinina
Celelalte componente sunt:
tiomersal si solutie tampon salina care contine:
clorura de sodiu,
fosfat monoacid de sodiu dihidrat,
fosfat monopotasic,
aldehida formica,
apa pentru preparate injectabile.
4.3 Contraindicatii
Antecedente de reactii anafilactice cu potential letal la oricare dintre componentele sau urmele reziudale ale acestui vaccin – proteine de ou si pui, ovalbumina, neomicina si zahar.
Anexa 3.3:
Poate contine: ovalbumina si zahar.
Acest vaccin corespunde cu recomandarile OMS si deciziei UE pentru pandemia de gripa.
Cum arata Cantgrip si continutul ambalajului
Cantgrip este o suspensie injectabila care se prezinta sub forma unui lichid usor opalescent.
Cantgrip este disponibil in:
- Cutii cu o fiola monodoza din sticla incolora a 0,5 ml suspensie injectabila
- Cutii cu 50 fiole monodoza din sticla incolora cate 0,5 ml suspensie injectabila
Detinatorul autorizatiei de punere pe piata si producatorul
Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Microbiologie si Imunologie “Cantacuzino”
Splaiul Independentei 103, Bucuresti, Romania
Acest prospect a fost aprobat in Noiembrie 2009.
Dupa administrarea cantgrip care contine MERCUR si FORMALDEHID au fost observate urmatoarele reactii adverse conform otravirii trupului cu MERCUR si FORMALDEHID. Toate aceste reactii adverse sint catalogate ca Frecvente in prospectul cantgrip.
Cefalee-Tulburari ale sistemului nervos
Vertij(ameteli)
Artralgii-Tulburari musculo-scheletice si ale tesutului conjunctiv
Mialgie
Durere la nivelul locului de administrare
Simptome asemanatoare gripei
Coriza
Stare subfebrila
Astenie
Frison
—————
Pericol
 
TIOMERSAL (cunoscut in SUA sub denumirea THIMEROSAL care contine elementul otravitor metal lichid MERCUR – Hg – formula chimica C9H9HgNaO2S).
MERCUR cauzeaza AUTISM, ADHD, COPII DEFECTI, HANDICAPURI PERMANENTE SI DISTRUGE ORGANELE INTERNE.
Vaccinul este in fiole cu 50 de doze deci cind scoate cu siringa din doza poate scoate mai mult mercur pentru o persoana decit pentru alta, pina la 50 ori mai mult!
PROSPECTUL NU SPECIFICA CANTITATEA DE MERCUR DIN VACCIN!
Contine si ACID FOSFORIC care dizolva oasele, si FORMALDEHID care este otravitor, fara sa spuna cantitatea din aceste ingrediente!
Mai mult unele ingrediente reziduale sint listate in alte locuri in prospect nu la ingrediente, precum neomicina!
In afara de ingredientul principal, cantitatea nu este specificata la nici un ingredient! Asta e spre deosebire de prospectele afisate pe situl FDA in SUA.

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Vă rugam să completaţi codul din imagine în rubrica de mai jos.
Image CAPTCHA
Introduceţi literele din imaginea de mai sus.