Update: reluarea la cerere a temelor sensibile. Sântioana: Căminul cultural ” pregătit” pentru a deveni un Colectiv 2 ?! Mafia PSD lovește grănicerii!

 Sătenii din Sântioana, comuna Mărișelu, Bistrița-Năsăud au trecut la mustață pe lânga o nenorocire pusă la cale de mafia PSD din Primăria Mărișelu, primărie de care aparțin administrativ.

Oamenii s-au trezit înainte cu puțin timp de Crăciun că, mai marii de la primărie au dat în lucru reabilitarea Căminului Cultural din localitate, dar ce să vezi, era o cursă, care dacă nu ar fi fost descoperită și scoasă la iveală de noi, cu ajutorul unora dintre bărbații satului, ar fi putut genera o nenorocire comparabilă cu celebrul de acum, din păcate, caz Colectiv.

În fapt, o HCL aprobată de CL Mărișelu (11 consilieri) din care fac parte și doi consilieri din sat ( Adrian Roșca-PSD și Dumitru Buta - ALDE) au aprobat muțește reabilitarea clădirii al cărei acoperiș se afla într-o stare de degradare cumplită, și, cum toată vara ”nu a fost timp” de dezvelit acoperișul, constructorul, un cunoscut membru PSD de pe Valea Budacului, a începu lucrările înainte de 1 Decembrie! Adică, bătaie de batjocură festivă!

Ce a făcut? A dat jos internitul putred și, repede, repejor a astupat cornii mâncați de cari și grinzile putrezite cu bucăți de poștă și scândură, grinzi, care au aproape 50 de ani, peste care au tras... TABLĂ!!! Trecând pe acolo am văzut mizeria și am chemat oamenii din sat să constate bătaia de batjocură! Revoltații, sătenii, moștenitori ai grănicerilor, de a căror proprietăți de mii de hectare de pădure, își bate joc grupul infracțional PSD -ALDE de la Primărie și Consiliul Local, i-au chemat la ordin pe făptași. Care, ce să vezi? Au pozat în incocenți și binevoitori, arătându-se dipuși să schimbe, acum în al 12-lea ceas, acoperișul în totalitate!  Adică să aducă grinzi noi și corni așișderea! Că, sătenii, ajutați de presă au reuși să evite un al doilea Colectiv, ce mai contează? Bine că,  a trecut anul 2019 doar cu tânărul mort din canalizare! Despre care presa a relata pe larg. Citiți aici Totul s-a întîmplat la doi pași de căminul cultural în discuție, în fața bisericii!

Detalii înfiorătoare din clădire, cu cornii mâncați de cari și grinzile putrezite de vreme, în clipul atașat, dar și comentariul sugestiv al unui sătean septuagenar.

 

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Vă rugam să completaţi codul din imagine în rubrica de mai jos.
Image CAPTCHA
Introduceţi literele din imaginea de mai sus.