Update: CL Mărișelu: Bătaie de joc la adresa cetățeanului plătitor de taxe. Mafia PSD-ALDE lovește la interes!

 Astăzi, 12. decembrie 2019, începând cu orele 13, consilierii UAT Mărișelu au fost convocați în ședință, majoritatea proiectelor de pe ordinea de zi fiind măriri de taxe și impozite pe clădiri, terenuri și autovehicule de toate felurile. O altă prioritate a aleșilor, în majoritatea lor membrii PSD (4) și ALDE( 2), plus un consilier UDMR, care este președinte de ședință ales, a fost stabilirea prețului de referință pentru vânzarea materialului lemnos provenit din pădurile comunale, păduri din care se susțin proiectele pe care mafia PSD din Primăria Mărișelu le promovează, fără a informa cetățenii plătitori de taxe și impozite, scopul fiind sifonarea banilor, care alimentează pușculițele de partid și conturile personale.

Un alt proiect tare al zilei de azi a fost aprobarea volumului de masă lemnoasă, care urmează să fie tăiată din cele peste 5000 de hectare de păduri grănicerești și comunale, cu care UAT Mărișelu s-a împroprietărit abuziv. Ce s-a întîmplat în timpul ședinței efective, după aprobarea ordinii de zi, nu putem să vă spunem, având în vedere că, ni s-a reproșat că nu avem acreditare...Adică, băieții ăștia ignoră și acum în al 12 -lea ceas faptul că, ședințele consiliilor locale și județene sunt publice, iar ziariștii membri pe față sau prin ”spate” a partidelor politice pot filma, fotografia, înregistra, cere lămuriri suplimentare sau și mai clar ad dreptul la un caiet de ședință, cu ordinea de zi și proiectele supuse dezbaterii.

Dar, cum să ceri unui primar incompetent să respecte ceva despre care habar nu are? El, în aproape patru ani de mandat, a învățat să  mintă alegătorii în față, cum a făcut zilele trecute la Sântioana sau să sifoneze bani publici, prin tertipuri învățate la școala de cadre a mafiei PSD, nu?

Înainte de intrarea în ședință, am îndrăznit să-i întrebăm pe unii dintre aleșii locali, în surdină, despre situația explozivă de la Sântioana, privind reabilitarea căminului cultural din localitate, care, a fost acoperit cu tablă fără a se schimba cornii mâncați de cari și grinzile putrezite!

Reacția unora, vezi consilierul Dumitru Buta, originar din Sântioana, vezi reacția primarului parașutat din Bistrița de către mafia PSD pentru interese, date în fapt în ultima vreme, și a altor consilieri, care au impresia că sunt aleși pe viață în CL, ca să își umple buzunarele, nu a întârziat!

Am fost acuzată că șoptesc întrebări consilierilor, că m-am înscris în USR și, chipurile nu mai pot lucra ca ziarist! Adică, faptul că mă interesează soarta localității Sântioana, în care domiciliez, și nu în ultimul rând soarta comunei Mărișelu, administrată de membrii PSD-ALDE, majoritatea incompetenți, impostori și piloși, nu poate face obiectul activității mele de jurnalist voluntar, neplătit, pentru că nu îmi dă voie PSD! NU? Sau ALDE? Buta Dumitru, silvicultor care, de-a lungul anilor a fost cercetat penal pentru braconaj la cerb, pentru braconaj la mistreț și altele, toate dosare închise pe linie de partid, la ordinul unor șefi din ALDE, îmi interzice să îmi fac meseria de jurnalist, pentru că m-am înscris în USR!? ȘI? Cei care s-au înscris în alte partide nu mai au voie să lucreze, că nu vrea Buta și alții ca el?

Cei care vrem ca în țara aceasta să se shimbe ceva și, cangrena mafiotă, care ne mănâncă viitorul copiilor și nepoților, să fie decuplată de la resurse, nu avem voie să vorbim, să scriem, să lucrăm și să ne manifestăm, că nu ne dă voie partidul  criminalului Iliescu? NU? Apoi, noi ne temem de ăștia, acum la 30 de ani de la Revoluția pe care ne-au furat-o?!

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Vă rugam să completaţi codul din imagine în rubrica de mai jos.
Image CAPTCHA
Introduceţi literele din imaginea de mai sus.