În Ucraina un milion de suspecţi contaminaţi cu un virus mai puternic decît H1N1!!!

 Potrivit ediţiei online a Daily Express, ciuma pulmonară, care a fost identificată zilele trecute înr-un focar din Ucraina, ar putea mătura Europa lăsînd în urma sa un număr foarte mare de morţi. Medicii britanici spun că, un cocktail de virusuri gripale s-ar fi tranformat printr-o mutaţie într-un virus foarte periculos şi care provoacă ciuma pulmonară, o boală gravă ca dă la nivelul plămînilor plăgi. Potrivit sursei citate, ciuma pulmonară este considerată de medici mult mai periculoasă decât gripa porcină. La data apariţiei informaţiei, numărul deceselor provocate de aceast virus ajunsese la 189, şi mai mult de 1 milion de persoane erau raportate că ar fi fost infectate, cele mai multe dintre ele în nouă regiuni din vestul Ucrainei. O echipă de specialişti au efectuat teste la Kiev şi în regiunea vecină, iar probele au fost trimise la Londra pentru analize de laborator.
 
Preşedintele Ucrainei Viktor Yushchenko, potrivit sursei britanice, care cirează un post tv uncrainean, a spus că: "Oamenii sunt pe moarte. Epidemia ucide medici. Acest lucru este absolut de neconceput în secolul 21. "
 "Spre deosebire de epidemii similare din alte ţări, trei cauze de infecţii virale grave s-au adunat simultan în Ucraina - două  gripe sezoniere şi gripa californiană.
Virusologi concluzionează că această combinaţie de infecţii poate produce un virus chiar mai agresiv, ca urmare a mutaţiei genetice care  aavut loc."

 

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Vă rugam să completaţi codul din imagine în rubrica de mai jos.
Image CAPTCHA
Introduceţi literele din imaginea de mai sus.