Suporterii germani: Omorîţi caracatiţa Paul!

preluare HotNews.ro

 A prezis victoria Spaniei, dar multi au spus ca de data asta chiar se inseala, pentru ca Germania este de neinvins. Caracatita Paul a avut inca o data dreptate, iar ibericii s-au calificat in finala Cupei Mondiale dupa o victorie cu 1-0. Suparati ca echipa lor a fost invinsa, unii dintre suporterii nemti au cerut omorarea "oraculului Cupe Mondialei".

Este a doua oara cand Paul prezice o infrangere a Germaniei, dupa disputa cu Serbia (pierduta cu 1-0). Si atunci, la fel ca si acum, nimeni nu a crezut-o. Rezultatul final i-a dat insa dreptate, iar intreaga Germanie este dezamagita.

"Dupa meci au fost auzite tot mai multe voci care se plangeau de caracatita Paul. Acestia cereau chiar moartea oracolului”, se precizeaza in presa din Germania.

La turneul final din Africa de Sud, Paul a prezis ca Germania va invinge pe Australia, Ghana, Anglia si Argentina. De asemenea, caracatita a pronosticat ca “Panzerele” vor fi invinse de Serbia si Spania. Toate previziunile s-au dovedit a fi adevarate.

Dupa ce a invins cu 1-0 pe Germania, Spania s-a calificat in finala Cupei Mondiale, performanta unica in istoria fotbalului iberic.

Foto: Reuters

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Vă rugam să completaţi codul din imagine în rubrica de mai jos.
Image CAPTCHA
Introduceţi literele din imaginea de mai sus.