STOP TĂIERILOR ILEGALE DE PĂDURI! DE VĂZUT ȘI DE DAT MAI DEPARTE. Inclusiv reacția ministrului Mediului!

preluare mihai goțiu face book și stirile protv

Știrile Pro TV au prezentat, aseară, una dintre metodele prin care prădătorii pădurilor României fentează sistemele și instituțiile de control. Sau cum se transformă pădurile în ”resturi” și ”deșeuri” de sute de milioane de euro anual, în buzunarele mafiei lemnului, informează senatorul USR Mihai Goțiu pe pagina sa de socializare.

Metoda a ajuns și în atenția Comisiei Europene și e menționată în scrisoare de pre-infringement, transmisă săptămâna trecută, Guvernului României. Joi, am depus un proiect de lege, al cărei scop este de a bloca tocmai această metodă.

Vizionați știrea și aflați și care a fost reacția ministrului Mediului cu privire la această problemă, în condițiile în care i-am semnalat-o oficial, încă de la începutul lunii decembrie a anului trecut, iar petiția Declic care solicită luarea de măsuri urgente, lansată tot anul trecut, a strâns peste 15.000 de semnături (dacă n-ai semnat-o, încă, și n-ai dat-o mai departe, petiția e aici: https://facem.declic.ro/c…/lege-pentru-padure-nu-pentru-hoti )

stirileprotv.ro/stiri/actualitate/cea-mai-noua-metoda-prin-care-hotii-de-lemne-pacalesc-sistemul-de-urmarire.html

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Vă rugam să completaţi codul din imagine în rubrica de mai jos.
Image CAPTCHA
Introduceţi literele din imaginea de mai sus.