Spălarea de teritoriu: O nouă metodă de îmbogățit mafioții din politică și nu numai. 7-3=8. ADUNAREA PĂDURILOR LUI FRANK TIMIŞ ŞI CAP DE URS.

preluare nostra silva

Preluare www.nostrasilva.ro
Peste noapte s-au adunat câțiva mafioți „săraci”, oameni influenți de altfel, au înființat rapid și ilegal o asociație și, cu ajutorul unor amici din justiție și administrație, au început să acționeze pentru retrocedarea de teritorii forestiere, obținând suprafețe imense aflate legal în proprietatea altcuiva. Iată o relatare despre cum să te îmbogățești din spălarea de teritoriu. Cheia „investiţiilor şi profiturilor” este un calcul simplu realizat de cei mai buni matematicieni mafioți din Maramureș: 7-3=8 (opt)!

 

 

ORIGINEA UNEI AVERI FABULOASE FĂCUTĂ SUB REGIMURILE BĂSESCU ŞI JOHANNIS

 

 

„Potenţialul al doilea care s-ar putea să fie redeschiderea explorărilor şi exploatărilor în industria minieră. Tehnologiile noi de astăzi permite (sic!) să faci nişte programe de explorări să vedem ce nu s-a găsit în trecut. E foarte clar că îs bani foarte mulţi ca să faci aceste lucrări, e necesar de capital mare (sic!). (…) trebuie să fie o administraţie credibilă. Dacă ăla e partenerul meu, la urma urmei primăria e un act, dar nu vorbeşti cu un act, vorbeşti cu persoana fizică care este ales (sic!) de popor.” – Frank Timiş & Corporaţia.

 

„În Maramureş, şi în special la Borşa, asistăm la un fenomen social şi juridic prin care actul de justiţie nu are nicio putere: regimurile politice de la nivel local, judeţean şi naţional neagă legalitatea unei hotărâri judecătoreşti irevocabile şi dreptul obiectiv, nu recunosc legile statului, nici în sensul lor formal, nici material, susţinând cu toată puterea administrativă un grup infracţional organizat, care a acaparat peste 6000 de hectare de teren forestier din proprietatea Composesoratului Borşa. Dintr-o “întâmplare” această spălare de teritoriu se suprapune integral cu fosta zonă minieră din Borşa! Este o decepţie dureroasă pe care o au toţi cei care socoteau că după zguduirea catastrofală a comunismului, criterii noi de morală socială şi politică se vor afişa în această ţară.” – av. Bogdan Ioan Tudor Todoran, preşedintele Nostra Silva, potrivit site/ului  www.nostrasilva.ro

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Vă rugam să completaţi codul din imagine în rubrica de mai jos.
Image CAPTCHA
Introduceţi literele din imaginea de mai sus.