Șieu: Roxana Pașc trimisă de PNL în bătălia pentru primărie! Pașc își propune implementarea unei administrații locale în slujba cetățeanului!

preluare face book roxana pasc

 Consilierul local din Șieu, Roxana Pașc a fost nominalizat luni seara candidat al PNL pentru Primăria Șieu, în alegerile locale din Iunie 2020.

Pașc este la al treilea mandat de consilier local, a studiat ingineria economică în Cluj Napoca, trăiește la Șieu de aproape 20 de ani și, pentru o scurtă perioadă a îndeplinit funcția de vice primar al UAT Șieu, în 2017, după ce fostul primar Olimpiu Iuga Napeu a murit, în 2016. La alegerile anticipate pentru funcția de primar din 2017, Pașc s-a clasat pe locul II, după actualul primar Cifor Ioan, membru ALDE, care  a fost susținut masiv de PSD-ul aflat la guvernare.

Descendentă atât pe linie maternă, din Șieu, dar și pe linie paternă, din Sântioana ,dintr-o adevărată dinastie de foști primari, Roxana Pașc își propune să transparentizeze și să modernizeze administrația locală și, să-i reprezinte și după alegeri pe cei care o vor vota.

Prezenți la evenimentul de la Șieu au fost liderii PNL BN Ioan Turc, Ovidiu Florean, Viorica Calo și alții.

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Vă rugam să completaţi codul din imagine în rubrica de mai jos.
Image CAPTCHA
Introduceţi literele din imaginea de mai sus.