Secretarul Primăriei Mărișelu lovește din nou! Face campanie înainte de închiderea urnelor!!! Alo, Poliția Mărișelu?

 Duminică, 27 septembrie, ora 17, mai multe instantanee cu Zăvoian Domnița, secretarul Primăriei Mărișelu, o dau pe aceasta potrivit martorilor oculari ca fiind aflată, se pare, în campanie electorală, în localitatea de domiciliu, respectiv Bârla. Doamna pare că, are aprobare de la Horea Petruț, fost primar PSD între 2016- 2020, candidat la aceste alegeri locale, poate viitor primar al UAT-ului cu pricina...dar nu are aprobare de la LEGE! Adică, nu poate face campanie electorală! Fișa postului pe care îl ocupă încă în Primăria Mărișelu, nu îi dă voie să facă politică! Nici măcar pentru PSD! Se pare că, pentru respectiva, nu mai contează nimic decât să-l vadă pe Petruț, din nou primar! Ce contează dacă va fi suspendată din funcție sau dacă își va pierde serviciul? Se pare că, nu mai contează dacă mai încalcă o LEGE sau alta, că doar nu este prima dată când o face, poate că, este obișnuită! Poate prea obișnuită! Cerem pe acestă cale intervenția Prefecturii și a Poliției și reamintim că, persoana cu pricina, nu este la prima abatere de la lege în această campanie electorală! Vezi aici pe larg cum a încălcat Legea Penală pentru a-i face loc pesedistului în fruntea buletinului de vot! Și aici înșiruirea infracțiunilor comise pentru a pune în operă locul pe buletinul de vot!

După ce a fost retrasă din funcția de locțiitor al BECC 30 Mărișelu, ca efect al solicitări BEJ BN deoarece a comis o serie de infracțiuni în respectiva calitate, Zăvoian Domnița a continuat să încalce vădit LEGEA de dragul primarului Horea Petruț, de care, se pare, este foarte apropiată... Astfel, ”activitatea” ei de a convinge electoratul din satul de domiciliu, sat component al UAT MĂrișelu, să pună ștampila pe pesedistul Petruț, este deja cunoscută de sătenii din Bârla, respectiva angajată a Primăriei fiind văzută încă de miercuri, 23 septembrie, într-o stare avansată de ”isterie” făcând aceluiași Petruț, campanie și vărsând lacrimi de crocodil, chipurile, din cauza faptului că, unul dintre candidații la aceste alegeri ar fi cerut concedierea soțului său, angajat la ISU BN, pe motiv că acesta s-ar fi implicat în campania electorală, deși este angajat al unei unități militare! Ce mai! Dramolete și scenete demne de condeiul unui dramaturg!

În consecință, cerem oficial intervenția Poliției în acest caz, BEJ nemaiavând atribuții, pentru că, începând de vineri, 25 septembrie, campania electorală s-a încheiat.


 

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Vă rugam să completaţi codul din imagine în rubrica de mai jos.
Image CAPTCHA
Introduceţi literele din imaginea de mai sus.