Roxana Pașc candidează pentru Primăria Șieu. Ea dorește ca Șieul să își recapete strălucirea de altădată, pe cînd bunicul său era primar!

 Viceprimarul comunei Șieu Roxana Pașc și-a lansat vineri după amiază candidatura la Primăria Șieu, comună în care pe 11 iunie vor fi organizate alegeri locale parțiale. Aleasă consilier local în iunie 2016, Pașc a devenit viceprimar la finalul anului 2016, cînd, cu votul majorității consilierilor locali a fost desemnată să ocupe funcția de viceprimar, după ce fostul viceprimar Ionuț Cifor Tiniș a fost numit prin delegare de către prefectul județului primar interimar, la 6 luni după ce primarul ales în iunie 2016, Iuga Napeu Olimpiu a decedat. 

Din ianuarie 2017, Roxana Pașc,în calitate de viceprimar, s-a ocupat de piața agroalimentară și oborul de vite, curățenie, camine culturale, etc.

Născută la Șieu, absolventă a Liceului Liviu Rebreanu, absolventă a secției de inginerie economică a Universității Tehnice din Cluj, Roxana Pașc și-a petrecut vacanțele în Șieu, unde primar era bunicul său dinspre mamă, Gherman Ioan.

Acum, la maturitate, 41 de ani, cu două mandate de consilier la activ și cu experiența acumulată rapid în funcția de viceprimar, ar vrea ca satul copilăriei ei, perla Văii Șieului, să revină la strălucirea de altădată și crede că, avînd și expertiza economică dar și experiența de viață și exemplul bunicului respectat pentru grija pe care a avut-o pentru comunitate, împreună cu cetățenii care o susțin să repună pe orbita economică și administrativă comuna în care locuiește cu toată familia.

Programul ei electoral este simplu și mizează pe democrația participativă, care presupune implicarea directă a cetățenilor în luarea deciziilor majore pentru comunitate.

 

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Vă rugam să completaţi codul din imagine în rubrica de mai jos.
Image CAPTCHA
Introduceţi literele din imaginea de mai sus.