Roland Jazz Festival, ediţia V-a cu muzicieni din Ungaria şi UK

 

Ediţia a V-a a Festivalului de jazz de la Sîngeorz Băi, programată la finalul săptămînii viitoare, vine cu oferte speciale pentru iubitorii genului: concerte extraordinare susţinute de artişti din Ungaria şi Marea Britanie, în poeniţa din staţiunea apelor minerale. Astfel, programul acestei ediţii a Roland Jazz Festival este:

Vineri, 29 iulie – începând cu orele 20:00 – în Poieniţa din Sîngeorz-Băi vor evolua nume importante ale scenei de jazz din România şi nu numai – precum ODD (România), Gentry Sultan (una dintre cele mai vizibile trupe de avangardă din Budapesta, al cărei chitarist - Hevesi Nandor, este şi un cunoscut regizor de film participant la TIFF în acest an) şi Best Bad Trip (Ungaria). sâmbătă, 30 iulie, tot începând cu ora 20:00, este rezervată invitaţilor din Marea Britanie. Cap de afiş al acestei ediţii Roland Jazz Festival este Zoe Gilby, una dintre cele mai bune vocaliste ale jazzului britanic contemporan – însoţită de Andy Champion şi Essential Notes (din România).

Diferit faţă de ediţiile anterioare ale festivalului – în acest an organizatorii propun publicului şi invitaţiilor un jam session & jazz poetry special, la tunelul CFR dezafectat şi închis circulaţiei feroviare, situat la ieşirea din oraş spre Maieru.

Organizatorii evenimentului:Consiliul Judeţean Bistriţa-Năsăud, Centrul Judeţean pentru Cultură, Primăria şi Consiliul Local din Sîngeorz Băi, Asociaţia Cultural-Umanitară Puntea din Sîngeorz-Băi şi Casa de Cultură din localitate.

 

 

 

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Vă rugam să completaţi codul din imagine în rubrica de mai jos.
Image CAPTCHA
Introduceţi literele din imaginea de mai sus.