Produse tradiţionale de la Cluj expuse la Bistriţa

9 şi 10 iulie sînt zilele în care bistriţenii vor putea să deguste şi să cumpere produse tradiţionale în cadrul tîrgului denumit generic "Produs de Cluj", manifestare ce îşi propune promovarea mărcilor someşene, începînd de la cartofii de Raşca, ceapa de Turda, ridichile de Apahida şi continuînd cu produsele finite ale unor mărci industriale cu tradiţie în judeţul vecin, potrivit comunicatului remis presei de către organizatorii evenimentului Asociaţia “Produs de Cluj”.


"Valorile Clujului trebuie făcute cunoscute tuturor! Agricultura si mestesugurile traditionale, valorile si cultura specifice clujenilor, frumusetile si oportunitatile zonei, performantele din zona productiei industriale sau a sectorului financiar – bancar reprezinta o carte de vizita onoranta si performanta, care va fi promovata de Asociaţia „Produs de Cluj”.
Locul desfasurarii: Localitatea Viisoara, jud. Bistrita-Nasaud
Perioada targului: 9-10 iulie 2011
Programul targului:
■ sambata, 9 iulie 2011: deschiderea oficiala a targului la ora 12. Evenimentele se incheie la ora 22.
■ duminica, 10 iulie 2011: 10-22.
Pe parcursul celor doua zile, vizitatorii vor avea parte de doisprezece ore de program artistic oferite de cateva ansambluri folclorice din judetul Cluj si artistii: Dumitru Farcas, Aurel Tamas si Valeria Codorean si Traian Ilea.
Participanti:
URSUS, PRODVINALCO, NAPOLACT, CLUJANA, FARMEC, COSMFAN, BONAS, COMLACT, ASOCIATIA MESTERILOR POPULARI CLUJ, ASOCIATIA CRESCATORILOR DE OVINE “MIORITA”, SLOW FOOD TURDA, SLOW FOOD TRANSILVANIA, PRODUCATORI DIN JUDETUL CLUJ
In cadrul targului “Produs de Cluj” va avea loc si o tombola cu premii, constand in cosuri cu produse traditionale" se mai spune în documentul citat.

Date de contact: Asociatia “Produs de Cluj”
Persoana de contact: Adela Dimitriu
Tel. 0736.106.721; 0745.366.308
E-mail: adela@produsdecluj.ro; dimitriu_adela@yahoo.com

Foto: ZIua de Cluj

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Vă rugam să completaţi codul din imagine în rubrica de mai jos.
Image CAPTCHA
Introduceţi literele din imaginea de mai sus.