O pictriţă din Bistriţa la «Rombul de argint». Peste 4.000 de saci de gunoaie adunaţi în urma campaniei “Let’s do it Romania!”. Baza de agrement de la lac rămâne în administrarea lui Şomodean

www.bistriteanul.ro 

O pictriţă din Bistriţa la «Rombul de argint»

O pictoriţă din Bistriţa, Andreea Rus, a fost invitată să participe la Trienala Internaţională de Pictură Rombul de Argint, 2012, Polonia, (International Painting Triennial of Carpathian Region «Silver Quadrangle» 2012) – o expoziţie internaţională care se desfăşoară odată la trei ani în Polonia.
Artiştii plastici participanţi sunt din Polonia, România, Slovacia, Ungaria şi Ucraina.

www.bistritaonline.ro

Peste 4.000 de saci de gunoaie adunaţi în urma campaniei “Let’s do it Romania!”

Aproape 4200 de saci de gunoaie. Atât au reuşit să strângă volunatrii bistriţeni, implicaţi în proiectul Let’s do it Romania!
Cifra este una mare, cu atât mai mult, cu cât bistriţenii au reuşit să depăşească şi gradul de colectare selectivă a gunoaielor, care trebuia să ajungă la 30% în acest an. În urma acţiunii, gradul a ajuns la aproape 44%.

www.timponline.ro

Baza de agrement de la lac rămâne în administrarea lui Şomodean

Primăria Bistriţa a scos la licitaţie Baza MHC. Omul de afaceri Ioan Şomodean a fost singurul ofertant, el urmând să achite aceeaşi redevenţă, indexată cu valoarea inflaţiei, aproximativ 1.300 de lei pe lună.
Publicat în 14 mai, 2012 cu 1 Comentariu
Contractul va fi încheiat până în luna decembrie a anului viitor, urmând ca după aceea să intre în vigoare un Plan Urbanistic Zonal care va reglementa toate activităţile în zonă şi pe care administratorul va fi obligat să îl respecte.

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Vă rugam să completaţi codul din imagine în rubrica de mai jos.
Image CAPTCHA
Introduceţi literele din imaginea de mai sus.