Niculae Gheran şi Mihai Cimpoi la Saloanele „Liviu Rebreanu”. Supărare mare la Prundu Bârgăului. Nu mai cresc taxele si impozitele locale! Transilvania L!VE – noua televiziune a ardelenilor

www.mesagerul.ro 

Niculae Gheran şi Mihai Cimpoi la Saloanele „Liviu Rebreanu”


În organizarea Ministerului Culturii şi Patrimoniului Naţional, Casei de Cultură a Sindicatelor, Inspectoratului Şcolar Judeţean, Colegiului Naţional „Petru Rareş” Beclean, Primăriei Târlişua, Cenaclului literar „George Coşbuc” şi Revistei „Mişcarea literară” se va desfăşura de joi până duminică tradiţionala manifestare culturală „Saloanele Liviu Rebreanu”, ediţia a XXIX-a, având ca parte componentă Festivalul Naţional de Proză cunoscut în toată ţara.

Vineri, de la ora 10.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Bistriţa va avea loc jurizarea cărţilor trimise pentru Concursul Naţional de Proză „Liviu Rebreanu”; de la ora 18.00, tot la „sindicat” va avea loc o întâlnire a scriitorilor invitaţi cu membrii Cenaclului literar „George Coşbuc” şi simpatizanţii acestuia, tema colocviului fiind „O etapă nouă în exegeza rebreniană”, moderator fiind Niculae Gheran.

www.timponline.ro

Supărare mare la Prundu Bârgăului. Marc a destituit-o din funcţie pe Constanţa Neuc

Inspectorul şcolar general Vasile Marc a destituit-o din funcţie pe directoarea Grupului Şcolar “Radu Petrescu” din Prundu Bârgăului, Constanţa Neuc.

www.bistriteanul.ro

Nu mai cresc taxele si impozitele locale!

Municipalitatea vrea ca si 2012 taxele si impozitele pe care le platesc bistritenii sa fie la fel ca in acest an. Astfel, daca membrii consiliului local vor aproba in sedinta de joi acest proiect, in 2012 bistritenii vor plati taxe si impozite la fel ca si in acest an.
Avand in vedere ca majoritatea bistritenilor au fost afectati de criza economica si intampina dificultati financiare, municipalitatea a decis sa nu creasca taxele si impozitele pentru anul 2012.

www.citynews.ro

Transilvania L!VE – noua televiziune a ardelenilor

SC NCN STUDIO TV SA a obţinut astăzi licenţa de emisie prin satelit pentru programul Transilvania L!VE, printr-o decizie a Consiliului Naţional al Audiovizualului.

Transilvania L!VE este noua identitate a NCN, post de televiziune deţinut de SC NCN STUDIO TV SA, cu emisie prin reţelele din cablu în Cluj Napoca şi în oraşele-cheie din judeţul Cluj.

 

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Vă rugam să completaţi codul din imagine în rubrica de mai jos.
Image CAPTCHA
Introduceţi literele din imaginea de mai sus.