Mîine, 26 ianuarie, la Strasbourg va avea loc audierea parlamentară privind manipularea cu pandemia Gripei Porcine

 
Potrivit site-ului epidemiologului german, Wofgang Wodarg, mîîne 26 ianuarie, începînd cu ora 8. 15  şi pînă la ora 10, la Consiliul Europei de la Strasbourg, va avea loc audierea  parlamentară intitulată „Manipularea cu pandemia H1N1 : o mai mare transparenţă necesară?“
Audierea va avea loc în cadrul sesiunii plenare a Adunării Parlamentare a Consiliului Europei (APCE) şi va fi urmată de o conferinţă de presă.
 
.
Organizată de Comitetul pentru Sănătate APCE, audierea va reuni reprezentanţi ai Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS) şi a producătorilor vaccin din Europa, precum şi experţi independenţi din domeniul medical, pentru a discuta subiectul manipulării în cazul gripei porcine cu parlamentarii europeni. Unii dintre membri ai Adunării Parlamentare a CE - inclusiv iniţiatorul acestei audieri, doctorul german Wofgang Wodarg, şeful Comisiei pentru Sănătate a CE , au solicitat începînd din decembrie 2009 un răspuns la întrebarea, privind manipularea în cayul H1N1.
Audierea este deschisă pentru presă, şi va fi transmisă în direct.
Potrivit site-ului citat, APCE poate decide o dezbatere de urgenţă pe tema audierii, dezbatere ce ar putea avea loc, joi 28 ianuarie.
Începînd de astăzi, mandatul doctorului Wodarg ca membru al APCE încetează şi acesta va participa în calitate de membru de onoare la dezbatere şi ca expert în epidemiologie.
Pentru cei interesaţi de audiere şi conferinţa de presă, acestea vor fi transmise în direct pe link-ul tv.coe.int / Internet / press.html.

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Vă rugam să completaţi codul din imagine în rubrica de mai jos.
Image CAPTCHA
Introduceţi literele din imaginea de mai sus.