Mărişelu: Secretarul Primăriei îşi bate joc de contribuabili

 În şedinţa CL Mărişelu din 20 iulie, o solicitare de ajutor de înmormîntare a scos în evidenţă un aspect pe care mai multe persoane din comună, sub acoperirea anonimatului ni l-au adus la cunoştinţă: anume că, secretarul cu delegaţie a Primăriei Mărişelu, Domniţa Zăvoianu, are o atitudine obraznică în relaţia cu constribuabilii, ba mai mult, doamna cu pricina se poartă ca şi cum primăria ar fi moşia ei. 

În clipul ataşat puteţi vedea mărturia publică a unei femei din Bîrla, care de curînd a înmormîntat un frate cu handicap, pentru care, potrivit legilor locale, a solicitat un ajutor.După ce a explicat consilierilor problema sa, Livia Drăguş ne-a declarat că, reprezentanta primăriei i-a vorbit urît, a fost obraznică şi a făcut-o să plîngă. Femeia a subliniat faptul că, solicitarea ei nu este unică, şi că ştie mai multe cazuri în care ajutorul de înmormîntare a fost dat de primărie, în cunatum de 1400 de lei, adică jumătate din cuantumul pe care Casa de Pensii îl acordă aparţinătorilor pensionarilor decedaţi.

Din clip rezultă că primarul nou ales, Horea Petruţ, nu se opune acordării ajutorului şi nici consilierii. Mai mult, Petruţ spune că situaţiile în care secretara se poartă urît cu cetăţenii nu se vor repeta.

detalii în clip

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Vă rugam să completaţi codul din imagine în rubrica de mai jos.
Image CAPTCHA
Introduceţi literele din imaginea de mai sus.