Joi, Camionul de Crăciun va ajunge la copiii din judeţul Bistriţa-Năsăud

Primim la redacţie

Mai multe camioane cu daruri de Crăciun pentru copiii din judeţele Bistriţa-Năsăud, Suceava şi Mureş au ajuns în această seară din Germania, la sediul asociaţiei Tăşuleasa Social din Pasul Tihuţa, informează Biroul de Presă al Tăşuleasa.

Cadourile, împachetate de copii din Germania, vor fi împărţite de asociaţia Tăşuleasa Social în parteneriat cu organizaţia germană Die Johanniter Unfall-Hilfe. Acţiunea are loc cu sprijinul Instituţiei Prefectului Bistriţa-Năsăud, Inspectoratului de Poliţie al judeţului Bistriţa-Năsăud, Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, Inspectoratului de Jandarmi Judeţean, Inspectoratului Şcolar Judeţean Bistriţa-Năsăud şi cu implicarea clubului de off road So Moto Racing.

Miercuri, 28 decembrie, cadourile vor fi împărţite copiilor din localităţile Poiana Stampei, Podu Coşnei, Coşna, Poiana Negri şi Dorna Candrenilor din judeţul Suceava. Joi, 29 decembrie, Tăşuleasa Social şi Die Johanniter Unfall-Hilfe Lauf vor împărţi cadouri în peste 60 de localităţi din judeţul Bistriţa-Năsăud, iar vineri, 30 decembrie, Camionul de Crăciun va ajunge în localităţile Vătava, Dumbrava şi Râpa de Jos din judeţul Mureş.

Reprezentanţii mass-media ce doresc să participe la acţiune sunt invitaţi joi, 29 decembrie, în faţa spălătoriei Pro Wash din Bistriţa la ora 9.30 (strada Simpozionului, nr. 3). Rezultatele acţiunii Camionul de Crăciun vor fi anunţate vineri, 30 decembrie, în cadrul unei conferinţe de presă la sediul Prefecturii Bistriţa-Năsăud.

Acţiunea Camionul de Crăciun a început în 1993, la iniţiativa postului german de radio Antenne Bayern şi a organizaţiei germane Die Johanniter Unfall-Hilfe, a doua cea mai mare organizaţie din Europa. În fiecare an, în preajma Crăciunului, copiii din Germania împachetează cadouri pentru copiii din Estul Europei. O parte dintre aceste pachete ajung de zece ani, prin Tăşuleasa Social, la copiii din Bistriţa-Năsăud şi din alte judeţe din ţară. De când Tăşuleasa Social organizează această acţiune, numărul cadourilor oferite a depăşit cifra de 80.000.

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Vă rugam să completaţi codul din imagine în rubrica de mai jos.
Image CAPTCHA
Introduceţi literele din imaginea de mai sus.