Jandarmii deschid porţile fostelor spaţii Teraplast. Angajații Teraplast, instruiți pe bani europeni. Săptămâna cărţilor pentru copii. Şi grădiniţele sunt "altfel"

www.citynews.ro 

Jandarmii deschid porţile fostelor spaţii Teraplast


Cu ocazia Zilei Jandarmeriei Române, Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Bistriţa-Năsăud organizează marţi, 3 aprilie, o serie de acţiuni de marcare a acestei sărbători, activitatea desfăşurându-se în sediul nou pe care jandarmii îl deţin în proprietate.

"De la ora 11.00, bistriţenii sunt aşteptaţi la manifestările organizate în curtea instituţiei cu ocazia Zilei Porţilor Deschise. Cei prezenţi vor putea asista la ceremonialul militar care va marca această aniversare, la exerciţii demonstrative executate de către jandarmii Detaşamentului 1 Mobil Bistriţa şi vor putea vizita o expoziţie cu materiale folosite de către jandarmi în misiunile la care participă. Nu vor lipsi surprizele pregătite pentru cei care vor vizita Jandarmeria", spune purtătorul de cuvânt al IJJ B-N, Lt. Georgeta Căşvan.

www.bistritaonline.ro

Angajații Teraplast, instruiți pe bani europeni
 

Compania Teraplast, furnizor de solutii si sisteme in domeniul instalatiilor si constructiilor din Romania, a finalizat implementarea ultimului proiect, din cele trei programe de instruire a propriilor angajati, cofinantate din Fondul Social European, prin Programului Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, “Investeste in oameni!”.

www.mesagerul.ro

Săptămâna cărţilor pentru copii

 


În perioada 2-6 aprilie se desfăşoară cea de-a II-a ediţie a “Săptămânii cărţilor pentru copii”, manifestare în cadrul căreia se vor desfăşura la Biblioteca Judeţeană, Secţia copii, mai multe activităţi susţinute de elevi de la aproape toate şcolile din municipiu.

Luni, în cursul dimineţii, grupa mijlocie şi cea pregătitoare de la Căminul nr. 11 au luat parte la activităţile: “Poveştile copilăriei ilustrate prin ochi de copil”, „Povestea marelui povestitor”, expunere dedicată aniversării lui Andersen, expoziţia de carte cu diverse ediţii ale poveştilor lui Andersen aflate în colecţiile bibliotecii şi „Ghiceşte titlul poveştii” - puzzle literar din poveştile lui Andersen.

www.bistriteanul.ro

Şi grădiniţele sunt "altfel"

Aproape 100 de prichindei de la Gradinita Nr 12 au invadat, inca de dimineata, Sala Polivalenta din Bistrita. Copiii, insotiti de educatoare, au asistat la un antrenament al echipei de handbal feminin si au vizitat Fondul documentar de cultura sportiva coordonat de jurnalistul sportiv Vasile Jimborean.
Copiii grupelor mijlocii, mari si pregatitoare ale Gradinitei Nr 12 din Bistrita au facut cunostinta astazi dimineata cu performanta sportiva a judetului Bistrita-Nasaud. In cadrul proiectului educativ “Gradinita altfel”, cei mici au admirat fotografii ale sportivilor bistriteni, trofee, medalii, tricouri si diferite alte insemne ale performantei de nivel national si international.
 

 

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Vă rugam să completaţi codul din imagine în rubrica de mai jos.
Image CAPTCHA
Introduceţi literele din imaginea de mai sus.