Investigație RiseProject în Brazilia: Nucile lui Dragnea!

preluare riseproject

 

RISE Project a mers în Brazilia pe urma a trei grupări suspectate de furtul a sute de milioane de euro din bugetul României: Tel Drum – Liviu Dragnea, Regiotrans – Costel Comana și frații Mazăre – Elan Schwartzenberg.

Reprezentanții acestora au ales să-și înființeze firmele și să facă investiții de milioane de euro, bani aduși din România, în același loc din nord-estul Braziliei, în preajma orașului Fortaleza, capitala statului Ceara.

Banii sifonați din România au fost investiți în cocotieri, vile, apartamente de lux și terenuri presărate pe țărmul Atlanticului.

Românii și-au construit cartierul general în Cumbuco, la 25 de kilometri de Fortaleza. Fostul sat de pescari este un mic paradis înconjurat de dune de nisip, ocean și lagune cu apă dulce și a devenit încă de acum zece ani un refugiu departe de casă pentru Liviu Dragnea, frații Mazăre, Costel Comana, Mugurel Gheorghiaș și alți reprezentanți ai Tel Drum și Regiotrans.

Pentru Costel Comana, povestea braziliană s-a sfârșit tragic la începutul lui 2015 însă, pentru ceilalți, ea încă se scrie. Continuare aici

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Vă rugam să completaţi codul din imagine în rubrica de mai jos.
Image CAPTCHA
Introduceţi literele din imaginea de mai sus.