”Identitatea virtuală”, o carte care face valuri!
·
”Lansarea cărții mele se întâmplă vineri, 26 mai, de la ora 18.30, pe scena ARCA de la Bookfest”, a scris jurnalistul Mihnea Măruță pe pagina de socializare.

Practic, omul de presă, cunoscut ca fiind cel care nu cedează nici un milimetru din principiile care îi guvernează viața și cariera de jurnalist, a revenit la filosofie! Disciplina care l-a format și pe care abia după vârsta de 50 de ani a luat-o în calcul, sătul de fake-urile din presă și trădările din redacțiile marilor publicații...

Așa că, după susținerea tezei de doctorat, la care a muncit sistematic și fără a face rabat nici în această zonă atât de specială, a scris o carte având ca inspirație și informație teza.

Așa a luat naștere ” Identitatea virtuală”, o carte pe care Editura Humanitas a riscat să o publice și deja a câștigat! Dacă este să ne luăm doar după ecourile anunțului că volumul a apărut și cel la care facem trimitere, cum că lucrarea va fi lansată la târgul de carte Bookfest, fără a pune la socoteală promovarea de excepție pe care cunoscutul specialist în multimedia, Dragoș Stanca i-a oferit-o cu prietenie și în virtutea unei foste colegialități în proiecte jurnalistice de mare anvergură, probabil că este deja succesul anului pentru editură și va deveni, poate, cartea cea mai vândută!

Ce ne mai spune Mihnea Măruță, pe face book, acest prieten și fost șef al meu și al multor jurnaliști din România:


"Identitatea virtuală" a devenit reală, se găsește deja la standul Editurii Humanitas și poate fi comandată și online.
Și nu numai că a devenit reală, dar are și un site grozav www.identitateavirtuala.ro/ datorită lui Dragos Stanca și echipei Upgrade100.
Găsiți pe site toate episoadele podcastului pe care l-am realizat împreună, dar și texte suplimentare, în care voi încerca să țin pasul cu impactul tehnologiei asupra minților noastre.
Deci, dacă sunteți în București, m-aș bucura să ne vedem mâine seară, la târg. Îmi va fi alături domnul Cristian Tudor Popescu, care a citit teza mea, curios și generos, când încă doar visam că va deveni o carte.”

Ca să nu mai spunem de podcastul în 10 episoade, disponibil pe you tube.com

Mulțumim Mihnea! Succes la târg și să dea Dumnezeu să mai visezi, cel puțin o carte!

 

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Vă rugam să completaţi codul din imagine în rubrica de mai jos.
Image CAPTCHA
Introduceţi literele din imaginea de mai sus.