Drumurile din judeţ. Tăşuleasa Social a ajuns în comuna Răchitosul din judeţul Vrancea şi a împărţit pachete cu alimente. 176 de elevi au rubeolă. La Malin va fi amenajată o “grădină Mandala”

www.mesagerul.ro

 Drumurile din judeţ se întind pe lista CJ precum înaintea maşinii

 

 

 

 


Guvernul a decis, marţi, prioritizarea cheltuielilor publice către proiectele care pot fi finalizate şi au efect imediat, sens în care în teritoriu se face în această perioadă un inventar pe grade de execuţie a investiţiilor, potrivit declaraţiilor făcute la sfârşitul şedinţei de Guvern de ministrul Finanţelor Publice, Bogdan Drăgoi. Acesta a menţionat că prioritizarea investiţiilor guvernamentale se aplică în paralel cu asigurarea cofinanţărilor pentru proiectele cu fonduri europene, sector pe care obiectivul Executivului este atragerea a 6 miliarde de euro din fonduri structurale şi de coeziune în acest an.

www.bistritaonline.ro

Tăşuleasa Social a ajuns în comuna Răchitosul din judeţul Vrancea şi a împărţit pachete cu alimente

Voluntari ai Asociaţiei Tăşuleasa Social în parteneriat cu Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa, au plecat în urmă cu câteva zile în judeţul Vrancea, pentru a ajuta sinistraţii afectaţi de ninsorile abundente din ultima perioadă.
ISU BN a pus la dispoziţie un camion, care a fost încărcat cu circa cinci tone de ajutoare pentru oamenii aflaţi în zonele izolate.

www.bistriteanul.ro

Din cauză că nu au fost vaccinaţi, 176 de elevi au rubeolă

Rubeola isi face de cap in unitatile de invatamant din Bistrita-Nasaud! O statistica a Directiei de Sanatate Publica Bistrita-Nasaud arata ca 176 dintre elevi au rubeola. Majoritatea dintre ei sunt baieti si s-au imbolnavit din cauza ca in perioada 2003-2009 nu au fost vaccinate impotriva rubeolei decat fetele.
In ultima perioada tot mai multe cazuri de rubeola au fost inregistrate in scolile din judet. Reprezentantii Directiei de Sanatate Publica Bistrita-Nasaud spun ca pana la sfarsitul saptamanii trecute, 176 de elevi au rubeola.

www.timponline.ro

La Malin va fi amenajată o “grădină Mandala”

Ferma de permacultură de la Malin, condusă de Philippe Coupé şi de soţia sa Adriana, este gata să-şi primească şi anul acesta oaspeţii. Începând cu luna viitoare, aici vor fi organizate mai multe tabere şi workshop-uri ecologice în colaborare cu organizaţiile Ecoruralis şi Terrana.

Foto: mesagerul.ro

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Vă rugam să completaţi codul din imagine în rubrica de mai jos.
Image CAPTCHA
Introduceţi literele din imaginea de mai sus.