Dreptul de a fi mâncat de urs! Disperare în Făgăraș!

nostra silva, you tube.com

 Site-ul nostrasilva.ro a postat aseară un reportaj anchetă cutremurător despre disprețul cu care sunt tratați românii în țara lor și, despre lipsa de siguranță în care majoritatea trăiesc. Că, este vorba de urși sau despre pușcăriașii eliberați în baza recursului compensatoriu, cu care PSD ne-a procopsit, siguranța cetățeanului este o batjocură! Nota red:

În imagini puteți vedea disperarea oamenilor aflați la discreția ușilor dar și a administrației locale mafiotizate de PSD!

 

”Trăind într-o teroare diurnă şi nocturnă, cu urşii în cămară şi în grajduri, rucărenii au ieşit în stradă să protesteze împotriva autorităților depăşite de situație, dar şi împotriva Fundației Conservation Carpathia şi a miliardarilor ce vor să cumpere Munții Făgăraş.

Dacă nu ia măsuri urgente şi decisive, ministrul Mediului, Costel Alexe, are ocazia să legifereze cel mai nou drept al romȃnului: dreptul de a fi mȃncat de urs! Corelativ cu obligația ursului de mȃnca cȃți mai mulți romȃni, ca să fie introdusă mai repede sălbăticia deplină în Munții Făgăraş!”

Mai multe informații aici

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Vă rugam să completaţi codul din imagine în rubrica de mai jos.
Image CAPTCHA
Introduceţi literele din imaginea de mai sus.