Bistrița-Năsăud - Fermierul Mihalca din Șieu a rămas fără juninci și cu banii dați! El spune că se va judeca cu firma care i-a dat țeapa!

 Fermierul Ioan Mihalca din Șieu, spune că,nu i se pare normal ca ajutorul de minimis acordat de statul român să se scurgă prin varii metode în buzunarele intermediarilor și că după ce dă niște bani, statul ar trebui să urmărească ce se întîmplă cu banii destinați achiziției de animale de rasă. Fermier din tată în fiu, fermierul din Șieu, BN a refuzat transportul de juninci pentru că, spune el, dacă ar fi acceptat ar fi rămas cu junincuțele sub standarde și, ar fi pierdut ajutorul de minimis. Singura bucurie a omului este taurașul pe care l-a cumpărat din Danemarca și care a fost livrat exact la standarde!

Noi nu știm dacă omul din Șieu, păgubit și înșelat a procedat bine și dacă el își va mai recupera banii dați firmei intermediare. Ceea ce am înțeles este însă faptul că, astfel de țepe blochează inițativele fermierilor, care vor fi mult mai reticenți în a antama astfel de contracte.

Vom reveni.

detalii în clipul atașat

 

 

 

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Vă rugam să completaţi codul din imagine în rubrica de mai jos.
Image CAPTCHA
Introduceţi literele din imaginea de mai sus.