Bârgăoanii din Rus și borșenii lui Matei Mihali sunt în fața CEDO, la Strasbourg, Franța!

 Disprețuiți, batjocoriți și intimidați în toate felurile, de către guvernanți și reprezentanții puterii locale, liderii composesorilor din Borșa și o mână de bârgăoani, în frunte cu părintele Platon Ioan de la Rusu Bârgăului au ajuns în această dimineață devreme, la CEDO! De ce? Pentru că le-a ajuns cuțitul la os! Pentru că după 20 de ani de lupte în instanțele românești ”butonate” politic, și după ce borșenii au și o decizie CEDO definitivă prin care Statul Român a fost condamnat la punere în posesie pe 17 000 de hectare sau plata a aproape 200 milioane de euro către composesori, șefii instituțiilor românești, abilitate cu respectarea legilor internaționale și românești refuză să pună în aplicare DECIZII DEFINITIVE!

De ce? Păi ce să mai fure după aceea și de unde să mai facă ei averi incomensurabile din care să plătească politrucii de la toate nivelurile care le asigură spatele și care dau legi în favoarea hoților în timp ce POPORUL ROMÂN riscă să se prăbușească sub taxe, impozite, scumpiri și sărăcia care se adâncește!


Ignorați de instituțiile din țară, care nu aplică deciziile definitive date, atât de instanțe românești cât și de CEDO, bârgăoanii și borșenii au plecat la sediul CEDO pentru a protesta și a informa Europa de cele ce se întâmplă în România, unde dreptul de proprietate este batjocorit și tratat ca fiind un MOFT, așa cum spunea fostul președinte comunistoid, Ion Iliescu. Când este vorba de proprietatea românilor simpli, proprietatea privată este un moft, dar când este vorba de burghezia comunistă, proprietatea devine sursa unor averi incomensurabile, stăpânite de politrucii de la aproape toate partidele, în parteneriat cu mafioții crescuți la sânul partidelor! Despre situația de la Borșa vorbește Matei Mihali, președintele composesoratului Borșa.
”În Borșa, la noi, în fundul grădinii este Ucraina, adică este RĂZBOI!
Exemplul ucrainenilor care nu au fugit din calea războiului, îl urmăm și noi și nu fugim și stăm și ne apărăm drepturile!” A spus maramureșanul.
 

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Vă rugam să completaţi codul din imagine în rubrica de mai jos.
Image CAPTCHA
Introduceţi literele din imaginea de mai sus.