-21 de grade Celsius la Bistriţa în noaptea trecută. Florin Lazăr de la „Mesagerul de Bistriţa-Năsăud”, Premiul Reporter European. Decontarea banilor de navetă pentru profesori. Tăşuleasa Social - proiect finanţat de POS Mediu Axa 4

 www.citynews.ro

-21 de grade Celsius la Bistriţa în noaptea trecută
 


Ger de crapă pietrele la Bistriţa, unde a fost înregistrată temperatura de -21 de grade Celsius. Aceasta a fost cea mai friguroasă noapte din municipiu din 2012, meteorologii având veşti bune pentru următoarele zile.

www.mesagerul.ro

Florin Lazăr de la „Mesagerul de Bistriţa-Năsăud”, Premiul Reporter European


Reprezentanţa Comisiei Europene şi Biroul Parlamentului European în România au anunţat câştigătorii concursului „Reporter European 2011”, prin care cele două instituţii europene disting în fiecare an profesioniştii din mass-media românească, reprezentând toate canalele de presă (scrisă, audio/video, online), premierea având loc luni, la Bucureşti.

www.bistriteanul.ro

Prefectul: Decontarea banilor de naveta pentru profesori ar trebui facuta de primarii

Cristian Florian, prefectul judetului spune ca problema decontarii banilor de naveta pentru profesori nu ar trebui tratata cu indiferenta de catre primari. Prefectul spune ca primarii ar trebui sa deconteze banii respectivi, in functie de posibilitatile financiare.
"Vreau sa va spun ca saptamana trecuta a fost un protest al profesorilor. S-au cerut multe lucruri si o parte dintre ele pot fi rezolvate aici la nivel judetean. Spre exemplu decontarea banilor de naveta pentru profesori. Aceasta problema nu ar trebui tratata cu indiferenta. Acei profesori predau pentru copiii dumneavoastra, pentru copiii din comunele pe care le conduceti. Ar trebui sa va dati interesul pentru aceasta problema", a explicat in cadrul unei sedinte de Colegiu Prefectural, prefectul judetului Cristian Florian.

www.timponline.ro

Tăşuleasa Social a primit un milion de euro pentru conservarea speciilor din Parcul Naţional Călimani

Asociaţia Tăşuleasa Social a primit un milion de euro, bani europeni, pentru conservarea speciilor din Parcul Naţional Călimani care se întinde pe patru judeţe: Bistriţa-Năsăud, Suceava, Mureş şi Harghita.


Preşedintele Asociaţiei Tăşuleasa Social, Alin Ulhmann Uşeriu, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că organizaţia pe care o conduce implementează, acum, primul proiect finanţat cu bani europeni, scopul său fiind acela ca informaţii legate de parcurile naţionale în general şi de Călimani în special să ajungă la cât mai multă lume.

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Vă rugam să completaţi codul din imagine în rubrica de mai jos.
Image CAPTCHA
Introduceţi literele din imaginea de mai sus.